Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u Francuskoj

Ana Jelušić podijelila rijetku fotografiju u bikiniju, pokazala vitku figuru i trbušnjake: 'Savršena'

Foto: Instagram
1/9
06.09.2022.
u 07:00

Ana sa suprugom Travisom ima kćerkicu Ninu i sinčića Vitu koji se rodio u siječnju prošle godine kada je na svom Instagram profilu podijelila preslatku crno- bijelu fotografiju.

Bivša skijašica Ana Jelušić (35) sa suprugom Travisom Blackom i djecom uživa na francuskoj rivijeri odakle je s pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko fotografija.

Ana je pozirala na brodu u tirkiznom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku liniju i trbušnjake, a lice je zaštitila velikim sunčanim naočalama i slamnatim šeširom.

Uz fotografiju je kratko napisala ''odmor'' i dodala emotikone plavih srca, a u komentarima su se javili pratitelji koji su joj uputili brojne komplimente.

''Lijepo'', ''Goriš'', ''Idemo djevojko'', ''Zgodna'', ''Savršena'', ''Slatkica'', ''Divna'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Ana sa suprugom Travisom ima kćerkicu Ninu i sinčića Vitu koji se rodio u siječnju prošle godine kada je na svom Instagram profilu podijelila preslatku crno- bijelu fotografiju.

Inače, Jelušić će sa suprugom uskoro proslaviti šestu godišnjicu braka. Vjenčali su se 2016. godine u njezinoj rodnoj Rijeci. Bivša skijašica na društvenim mrežama često dijeli zajedničke fotografije, a upravo su mališani glavne zvijezde. Zajedno žive u Švicarskoj, a često posjećuju Aninu rodnu Hrvatsku.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom: Nedavno se razvela od unuka desne ruke Gaddafija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije