Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgovarali o aferama

Andrija Jarak pozirao na kavi s Hamedom Bangourom: 'Sve zna. Iako ne izgleda tako, pametan je'

Svečana dodjela nagrade Top.HR Music Awards
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/6
05.09.2022.
u 18:30

Pozirali su ležerno odjeveni i opušteni, a Jarak je napisao kako su on i Bangoura uz kavu razgovarali o aferama koje trenutačno potresaju Hrvatsku.

Novinar i reporter Andrija Jarak (52) na Instagramu je objavio fotografiju s nekadašnjim televizijskim voditeljem i urednikom te vlasnikom jedne od najuspješnijih modnih agencija, Hamedom Bangourom (53). Pozirali su ležerno odjeveni i opušteni, a Jarak je napisao kako su on i Bangoura uz kavu razgovarali o aferama koje trenutačno potresaju Hrvatsku. 

"Kava s mojim Uglješom. Ina, Mol, računi, shema kako se krala i prala lova. Sve zna. Iako ne izgleda tako, pametan je naš glavni analitičar", napisao je novinar i reporter.

 

Podsjetimo, krajem studenoga prošle godine sve je iznenadila vijest o prelasku dugogodišnjeg reportera Nove TV Andrije Jarka na RTL, na kojoj televiziji priprema novi projekt.

"Pripreme za naše porinuće u punom su zamahu. Bit će sjajno. I evo sad dok govorim o tome imam zazubice kao da je o nekom dobrom zalogaju riječ. A zapravo i jest. Bit će to spoj ponosne prošlosti i perspektivne budućnosti. Želja mi je od ljudi koje svi znaju doznati najbitnije i ono što ne znamo, a mladima dati priliku da se pokažu, pa ako za nekoga od njih budemo mogli reći - mi smo bili ti kod kojih su prvi put.... sjajno. Bit će dobra zabava, bit će kvaliteta. I bit će, nadam se po guštu svima", kazao je za RTL Jarak o novom projektu. 

Inače, reporter s gotovo tri desetljeća iskustva prvi je posao televizijskog novinara iskusio na HRT-u, a nakon toga dolazi na Novu TV. "Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove", kazao je Jarak prošle godine.

VIDEO Poznati redatelj Emanuele Crialese otkrio da je rođen kao žena: 'Ovo ne birate sami, takvi se rodite'

Komentara 1

Avatar lola lola
lola lola
20:50 05.09.2022.

"Iako ne izgleda tako, pametan je." Kaj to znaci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije