Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Ana Rucner istaknula vitku figuru u topiću, a pozornost privukla i jednom promjenom: 'Predobro ti stoji'

Foto: instagram
1/25
21.10.2023.
u 20:30

Violončelistica je ovog puta na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u crvenim kožnim hlačama i crnom topu te istaknula svoju vitku figuru. Otkrila je i kako je napravila novu promjenu.

Violončelistica Ana Rucner (40) osim svojim vještinama na violončelu često oduševljava i svojom figurom te odjevnim kombinacijama. Ana je ovog puta na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u crvenim kožnim hlačama i crnom topu te istaknula svoju vitku figuru. Otkrila je i kako je napravila novu promjenu.

Naime, Rucner je kosu obojila u crveno te je nakovrčala, a na usne je nanijela crveni ruž. "Koliko ljepote", "Ovo je top", "Predobro ti stoji ova boja, bomba si", "Ana, boja je predivna", pisali su joj obožavatelji u opisu.

Inače, Ana se preko ljeta također pohvalila novom bojom kose, no tada je riječ bila o ljubičastoj nijansi. "Boja kose- predobra", napisala joj je jedna pratiteljica, a Ana je uzvratila: "U boji mjeseca kolovoza".  "Kosa ti je top", "Izgledaš predobro", "Woow", "Genijalna slika i super boja kose", "Woooow mačko, izgledaš bolje nego ikad. Ova boja kose ti je pun pogodak. Goriš bejbeee", nizali su se komentari oduševljenih pratitelja u komentarima pored fotografije na kojoj je ljetos pokazala ovu promjenu.

Dodajmo da je Ana ljetos odmarala na Pagu, a prije toga posjetila je Karlobag gdje je držala virtuozan nastup na glazbeno-modnom događaju u organizaciji Snježane Mehun i njezinog modnog brenda  Duchess. Rucner je ostavila bez daha brojne posjetitelje iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. 

VEZANI ČLANCI

 

Ana se ukazala poput anđela na zidinama uz zalazak sunca kao savršena prirodna kulisa 600 godina stare utvrde na 3000 kvadrata u privatnom vlasništvu karlobaške Duchess uz najnoviju cruise kolekciju Duchess womens wear 2023! Svilene haljine, čipkaste  u antičkom stilu uklopile su se savršeno u ambijent uz glazbu “Game of thrones “ u izvedbi Ane Rucner.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:10 21.10.2023.

Ljudi, nemate što vidjeti, čuti, e to je drugo!

GU
gumenakita
23:55 21.10.2023.

Zenska je slatka kao bombonica,obozavam ju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije