mamac za poglede

Ana Rucner javila se s egotične lokacije i pokazala vitku figuru i duge noge u vrućim hlačicama: 'Wow'

Ana Rucner
Foto: Robert Barilla
1/10
03.11.2022.
u 07:00

Ana Rucner uživa na odmoru na Jamajci odakle je objavila i nekoliko fotografija na svom profilu na Instagramu i pokazala kako uživa.

Violončelistica Ana Rucner (39) na svom je Instagram profilu otkrila kako ovih dana boravi na Jamajci, a podijelila je i nekoliko fotografija s egzotične lokacije na kojoj uživa.

-Otvorila sam dva poklona jutros. Bile su to moje oči- napisala je Rucner uz fotografiju na kojoj je pokazala kako uživa u svježem voću.

Također, podijelila je fotku na kojoj je pozirala na ulicama Jamajke u kratkim hlačicama koje su naglasile njezine duge vitke noge i figuru te zaradila brojne komplimente.

''Ljepotica'', ''Uživajte mila'', ''Top model'', ''Kake noge'', ''Najljepša'', ''Predivna'', ''Wow'', ''Odlično'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Ana je nedavno podijelila fotografije na kojima je pozirala bez trunke šminke, a ovo izdanje oduševilo je njezine pratitelje.

-Skinula svu šminku jer me danas baš briga- napisala je Ana uz fotografije, a brojni pratitelji uputili su joj komplimente na račun prirodnog izgleda.

Inače, Ana je ljeto provela na obali, a pratitelje je posebno oduševila fotografija s godišnjeg odmora na kojoj je pozirala sa sinom Darianom kojeg je dobila s bivšim suprugom, glazbenikom Vladom Kalemberom, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti.

Glazbenici su se rastali 2014. godine a u braku su dobili i sina Dariana. Nakon rastave bivši supružnici su ostali u izvrsnim odnosima, što često pokazuju na društvenim mrežama.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 4

ZV
zvezdomor
08:17 03.11.2022.

hitno na infuziju

DU
Deleted user
07:56 03.11.2022.

nitko joj ne bi dao 60 godina...!!!!!!

EZ
ezel
07:51 03.11.2022.

Jel vi pregledate kaj ste napisali prije nego stisnete enter?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije