Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavila se

Ana Rucner nakon dva tjedna borbe: 'Preboljela sam koronu. Imala sam sreće, to je iza mene'

Foto: Frano Ožbolt
1/9
17.11.2021.
u 15:22

-Preboljela sam koronu, nasreću s blagim simptomima poput blago povišene temperature i gubitka mirisa koji mi se nakon par dana i vratio. Slušala sam upute svoje liječnice, strogo se držala pravila mirovanja i hranila tijelo svim potrebnim vitaminima kako bi ojačala imunitet, a to radim i inače.

Proslavljena violončelistica Ana Rucner (39) podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim kako se zarazila koronavirusom koji joj je nakratko poremetio planove no sada je spremana za nove projekte i radne pobjede.

- Nakon dva tjedna ljubičastog bademantila i rozih šlapurdača, s današnjim danom slavim pobjedu nad koronom i jaaako sam sretna, stoga sam se počastila malom modnom revijom birajući novogodišnji styling ili što god već! Ljubim vas- napisala je Ana uz video u kojem je uz pjesmu Mariah Carey 'Fantasy' te pokazala dio raskošnog walk in ormara na kojem bi joj pozavidjele sve ljubiteljice mode, a potom nam je otkrila kako se osjeća.

- Preboljela sam koronu, nasreću s blagim simptomima poput blago povišene temperature i gubitka mirisa koji mi se nakon par dana i vratio. Slušala sam upute svoje liječnice, strogo se držala pravila mirovanja i hranila tijelo svim potrebnim vitaminima kako bi ojačala imunitet, a to radim i inače. Bogu hvala, imala sam sreće i to je iza mene, barem zasad- rekla nam je Ana.

"Ti si žena zmaj", "Savršena" "Ma prelijepa si", "To se mora ozbiljno proslaviti", "Žena za sva vremena", "Samo pozitiva", pisalo su joj pratitelji.

Inače, Ana je krajem rujna održala koncert na jednoj od najljepših plaža na svijetu, Zlatni rat koju je odabirala za svoj koncert 'Adio lito' te se na spektakularan način oprostila od ljeta. Ana je time postala prvi izvođač koji je održao koncert na Zlatnom ratu. Snimila je i videospot na Medvedgradu gdje je održala i koncert na otvorenju obnovljenog drevnog grada, a nakon pauze, sada je spremna za nove projekte.

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:00 17.11.2021.

ja bi te svejedno vakciniso za svaki slučaj, poslije druge doze tražit ćeš booster pod obvezno .-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije