sve više sliči ocu

Ana Rucner podijelila rijetku fotografiju sa sinom Darianom kojeg je dobila s Vladom Kalemberom: 'Divota'

Foto: Instagram
1/11
18.08.2022.
u 17:11

Lica oslikana najljepšim bojama prirode- napisala je Ana uz fotografije na kojima pozira s osmjehom na licu, a pratitelje je posebno oduševila fotka sa sinom koji iz dana u dan sve više sliči ocu Vladi.

 Violončelistica Ana Rucner (39) trenutno uživa na godišnjem odmoru, a na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija među kojima je i ona sa sinom Darianom kojeg je dobila s bivšim suprugom, glazbenikom Vladom Kalemberom, kojeg rijetko imamo priliku vidjeti.

-Lica oslikana najljepšim bojama prirode- napisala je Ana uz fotografije na kojima pozira s osmjehom na licu, a pratitelje je posebno oduševila fotka sa sinom koji iz dana u dan sve više sliči ocu Vladi.

Fotografiju možete pogledati OVDJE. 

''Ljepotani'', ''Baš ste zgodni'', ''Divota'', ''Ljepotica, a sin još ljepši'', ''Dama'', ''Lijepa'', pisali su pratitelji, a glumica Bojana Gregorić Vejzović ostavila im je emotikone zaljubljenih pogleda. 

Inače, glazbenici su se rastali 2014. godine a u braku su dobili i sina Dariana. Nakon rastave bivši supružnici su ostali u izvrsnim odnosima, što često pokazuju na društvenim mrežama. 

Ana je potom podijelila fotografiju s plaže, a pozirala je u crnom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku liniju i preplanuli ten te je pokazala lice bez trunke šminke i oduševila prirodnim izdanjem.

-Dragi stres, hajde da prekinemo- napisala je uz objavu i zaradila brojne komplimente pratitelja.

''Prezgodna'', ''Odmor iz snova'', ''Ljepotica'', ''Izgledaš prekrasno'', ''Zgodnička'', ''Kakva divota'', ''Prekrasna'', ''Wow'', ''Zgodna Ana'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Ana je u vezi s glazbenikom Markom Duvnjakom, a vezu su potvrdili 2020. godine kada su snimljeni u zajedničkoj šetnji centrom Zagreba. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije