Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENA GLUMICA

Anđelka Prpić objasnila kako ima poseban razlog za slavlje: 'Smijem se i plačem u isto vrijeme'

Anđelka Prpić
Foto: Instagram
1/7
09.08.2021.
u 21:15

- Sve na okupu! 8.8. najposebniji datum, dan kad se naizmjenično smije i plače od sreće! I vrlo ponosno primaju čestitke! - dodala je glumica u opisu fotografije.

Anđelka Prpić (36), glumica koju domaća publika najbolje zna po ulozi u seriji "Andrija i Anđelka", na Instagramu je jučer objavila kako se slavilo u njenoj obitelji. Naime, njen sin Jakša proslavio je deveti rođendan, a Anđelka je to obilježila posebnom fotografijom. U pozadini fotografije, nastale u savršenom momentu - kada zalazi sunce, vidi se more, a Anđelka je napisala da ovoj slici ne bi baš ništa pridodala, sugerirajući koliko se osjeća ispunjenom. 

Foto: Instagram

- Sve na okupu! 8.8. najposebniji datum, dan kad se naizmjenično smije i plače od sreće! I vrlo ponosno primaju čestitke! - dodala je glumica u opisu fotografije.

Podsjetimo, Anđelka se nedavno razvela od bivšeg supruga Darija Prpića, s kojim je bila u braku devet godina. 

-  Kada smo bivši suprug i ja shvatili da je to kraj, sjeli smo s njim i sve mu objasnili. Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije - rekla je Anđelka za Gloriju. 

VIDEO: NPogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 


 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
21:35 09.08.2021.

Da, lijep dan. Dan kad je srpska jna potpisala kapitulaciju nakon Oluje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije