LIJEPA KAO KAMATE

Anđeo Victoria's secreta zanimljiviji od kamata

australski bankar
Channel 7/YouTube
03.02.2011.
u 19:14

Australski bankar je uživo na televiziji komentirao kamatne stope, a njegov kolega za susjednim stolom, nesvjestan da ga snimaju, buljio je u slike golišave manekenke na internetu

Australskog bankara Martina Lakosa iz ogranka velike banke Macquarie pozvao je TV-program Channel 7 da u intervjuu uživo objasni neke detalje o kamatnim stopama, što je on i učinio.

Međutim, kako je sniman u svojem uredu, kamere su usput i uhvatile kolegu koji sjedi iza njega. Nesvjestan da ga snimaju za televiziju, neidentificirani bankar je na zaslonu svog kompjutera proučavao ne nekakve ekonomske stvari nego slike manekenke poznate marke rublja "Victoria's Secret" Mirande Kerr. Fotografije koje je gledao su one koje je ona nedavno snimila uza časopis GQ.

Zurenje u golišavu ljepoticu u pozadini analize kamata, naravno, završilo je i na Youtubeu, a dotični menadžer završio je na "pranju" kod uprave i trenutačno mu posao visi o koncu. Tvrtka Macquarie je na adrese e-maila svih svojih 11.500 zaposlenika širom svijeta za svaki slučaj poslala svoje interne propise o uporabi interneta i upozorila zaposlenike da ih pomno prouče.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar condor
condor
06:14 04.02.2010.

Sudeći po rezultatima u gospodarskom poslovanju, naši menađeri su trajno On-line na erotskom programskom sustavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije