Maneken šokira

Andrej Pejić: Rodit ću petero djece, imam žensku dušu

andrej pejić
New York Magazine
15.05.2013.
u 15:17

Pejić je dao intervju za Blic, povodom svog skorašnjeg dolaska u Beograd. Bit će domaćin zabave prije nastupa Depeche Modea.

Andrej Pejić stalno šokira svojim izgledom, ali i izjavama. Za srpski Blic izjavio je kako je on samo jedna slovenska djevojka koja se voli igrati samurajskim mačevima. Ovaj traženi model govori o sebi u ženskom rodu jer, smatra, ima žensku dušu. Priznao je i kako živi između muškog i ženskog spola.

- Ja prvo sebe vidim kao ljudsko biće. Trenutačno živim život negdje između ženskog i muškog spola, a očigledno imam žensku dušu. Nosim ženstvenu odjeću, ali moj stil je više rock\'n\'roll nego seksi, rekao je Pejić. Na pitanje planira li obitelj, Pejić spremno odgovara: Da, naravno, planiram roditi petero djece. Andrej je nedavno radio i sa Davidom Bowiejem na spotu.

- Bowie je za mene legenda. Iskustvo je bilo odlično, to je bila ogromna čast. On je divan, jako racionalan i skroman čovjek. Od balkanskih zvijezda, Pejić ističe Lepu Brenu. - Nisam holivudska zvijezda, mogu se bez problema kretati po velikim gradovima. Lijepo je dobiti ljubav od ljudi, ali moj cilj u životu nije samo da budem slavna.

To je samo jedan pozitivni dio cijeloj ovog iskustva, komentirao je maneken kada je upitan kako se nosi sa slavom koju je stekao svojim radom, ali i osebujnim likom i djelom. U petak dolazi u Beograd kao domaćin zabave povodom koncerta Depeche Modea, čiji je veliki obožavatelj. Pejić je inače iz Tuzle, no s majkom i bratom se, nakon rastave roditelja, preselio u Australiju još davne 1996. godine. Njegov strelovit uspon u modnom svijetu dogodio se kada ga je angažirao Jean Paul Gaultier.

>>Bowie se u novom spotu u krevetu valja s Andrejem Pejićem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije