TUŽAN ODLAZAK

Andrija Jarak emotivnom se porukom oprostio od pokojnog prijatelja: 'Otišla je ljudska gromada'

Zagreb: Novinar Andrija Jarak
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
12.09.2024.
u 16:38

Pošten,uspravan,nikad prodan. Uvijek svoj. I u ratu i u miru  Odmori se prijatelju dragi. Ivana i Gorane, iskrena sućut cijeloj obitelji, napisao je Jarak uz fotografiju pokojnog Žuvele

Popularni novinar i reprter RTL-a Andrija Jarak danas se na Facebooku oprostio od dubrovačkog branitelja Igora Žuvele. 

- Od danas je na Stradunu jedan kamen manje. Otišao je Igor Žuvela. Ljudska gromada, stari dubrovački mangup s kodeksom.

Pošten,uspravan,nikad prodan. Uvijek svoj. I u ratu i u miru  Odmori se prijatelju dragi. Ivana i Gorane, iskrena sućut cijeloj obitelji, napisao je Jarak uz fotografiju pokojnog Žuvele. 

Igor Žuvela rođen je u Šibeniku 23. prosinca 1952. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Dubrovniku, gdje je studirao ekonomiju na fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu, objavio je Dubrovački dnevnik. 

Dragovoljac je Domovinskog rata u sastavu 2. bojne 163. brigade HV, gdje je obnašao zapovjedne dužnosti. Umirovljen je kao časnik HV s činom satnika.

Igor je tijekom svoje radne karijere bio voditelj fakturne službe za englesko govorno područje u Atlasu. Potom je bio zaposlen kao voditelj predstavništva Zetatransa za investicije sarajevskog Energoinvesta za TE i rudnik Gacko, a nakon toga pomorski agent Oceantransa u Pločama.

VEZANI ČLANCI: 

Igor Žuvela je također bio zaposlen kao voditelj međunarodne špedicije u DTS-u te kao direktor i suvlasnik dubrovačkog uvozno - izvoznog poduzeća Dubrovnik Quadrum i direktor i vlasnik izvozno - uvoznog veletrgovačkog poduzeća u Dubrovniku. Prije umirovljenja zbog invaliditeta nastalog kao posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu bio je zaposlen kao direktor tvrtke Auto Dubrovnik.

VIDEO: Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije