HOĆETE LI GLEDATI?

Uskoro počinje nova sezona 'Superpotjere', HRT objavio točan datum i vrijeme prikazivanja

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/12
12.09.2024.
u 13:49

I u novim epizodama „Superpotjere" voditelj kviza je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) ovoga je tjedna dovršila snimanje novih 13 epizoda svog kviza Superpotjera čije premijerno prikazivanje počinje 29. rujna u 20:15 na Prvom programu (HRT-HTV1). I u novim epizodama „Superpotjere" voditelj kviza je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić.

„Pozivamo gledatelje da u nedjelju navečer i dalje budu uz Superpotjeru, jer uzbuđenja i iznenađenja neće nedostajati. Uz odlične natjecatelje zadovoljeni su svi preduvjeti za odličnu nedjeljnu zabavu“, najavio je urednik kviza Igor Grković. Kao i do sada, koncept kviza je varijanta obrnute Potjere - u Potjeri četvero natjecatelja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja.

VEZANI ČLANCI:

„Publika je jako dobro prihvatila ovaj format, dobili smo i Večernjakovu ružu što nas je jako obradovalo jer je jedan format u kojem se cijeni i vrednuje znanje dopro do gledatelja. Emisije su i dalje nevjerojatno napete, ne može se predvidjeti niti jedna situacija, niti kada su lovci u prednosti, niti kada su natjecatelji, što formatu daje čar“, rekao je voditelj Joško Lokas. Dodaje kako su lovci u nevjerojatnoj formi, a na natjecateljima je da vide mogu li izdržati taj tempo.

GALERIJA Biste li ga prepoznali? Pogledajte kako se naš voditelj mijenjao kroz godine

1/22

Lovkinja Morana potvrdila je da su lovci odmoreni i spremniji nego ikad. „Možemo najaviti odlične okršaje, puno napetosti, padanja sa stolica a i natjecatelji sve više taktiziraju, uigraniji su i obećajemo odličnu zabavu za cijelu obitelj.“, rekla je. Nove epizode Superpotjere emitirat će na HRT-u do kraja godine.

VIDEO Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Makbe
14:44 12.09.2024.

Neću gledati.Najdosadniji kviz, da su bar neka pitanja iz kojih možeš nešto naučiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije