zlatni globusi 2012.

Angelina i Brad najbolje su odjeveni par na crvenom tepihu

zlatni globusi (1)
Foto: reuters
1/15
16.01.2012.
u 10:01

Angie je odjenula bijelu haljinu s potpisom Ateliera Versace, a Brad smoking Toma Forda. Sudeći po toaletama američkih zvijezda, recesije u Hollywoodu kao da i nema.

Kad su u pitanju dodjele američkih filmskih nagrada, uzbuđenja na crvenom tepihu, bar kad je riječ o haljinama, nikad ne nedostaje. Tu stvar ne može zakazati ni da Hollywood zahvati najveća kriza u povijesti. Najveće zvijezde pokazale su se u romantičnim i maštovitim kreacijama, a najviše pohvala dobila je Angelina Jolie za svoju minimalističku bijelu satensku haljinu s crvenim detaljem s potpisom Ateliera Versace. Ona i Brad proglašeni su najbolje odjevenim parom na crvenom tepihu 69. dodjele Zlatnih globusa.

Crveno je ove godine odabrala Reese Witherspoon koja je zablistala u haljini Zaca Posena. Ljupka Michelle Williams odlučila se za plavu baršunastu kreaciju jednostavnog kroja Jasona Wua. Nominirana Charlize Theron ostala je vjerna svom omiljenom Dioru, kao i lijepa  mama Natalie Portman koja je odjenula ljubičastu Lanvinovu haljinu.

Rooney Mara igrala je na sigurno u crnoj haljini s dubokim dekolteom Nine Ricci, dok je Claire Danes bila odvažnija u crno-bijeloj haljini strogih linija J. Mendela.

Jessica Alba pohvalila se kako se njenoj kćeri svidjela njena blijedoružičasta haljina s Guccijevim potpisom. Za bijelu čipku Elie Saab odlučila se Jessica Biel, dok je pobjednica Kate Winslet crvenim tepihom prošetala u haljini Jenny Peckham.

Kate Beckinsale zablistala je u romantičnoj haljini Roberta Cavallija, a Mila Kunis u crnoj Diorovoj kreaciji. Nicole Kidman nije previše iznenadila odabravši Versace, dok je Elle Macpherson bila ''bijela labudica'' u bijeloj raskošnoj haljini Zaca Posena.

 

Komentara 1

LI
liliZG
10:53 16.01.2012.

Zar nema Jessica Alba ljubičastu haljinu, blijedo roza, mora da sam slijepa na boje......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije