previše kuća

Angelina i Brad prodaju vilu uz ocean za 13,5 milijuna dolara

angelina jolie
pixsell
23.08.2011.
u 15:16

Vila uz plažu Malibu sastoji se od dvije kuće, dva bazena, teniskog terena i privatne plaže. Kad boravi u Los Angelesu, par stanuje u kući na Beverly Hillsu.

Nakon što su kupili nekoliko nekretnina u SAD-u i Europi, Brad i Angelina odlučili su prodati vilu za koju su zaključili da im je suvišna. Riječ je o modernoj raskošnoj rezidenciji uz plažu Malibu koja se prodaje za 13,5 milijuna dolara. Nekretnina s pogledom na ocean sastoji se od dvije kuće, okućnice, teniskog terena te dva bazena. Svaka kuća ima četiri sobe s kupaonicom i vrlo moderno opremljenu kuhinju.

Slavni glumci u svojoj vlasničkoj kartici već imaju kuću na Beverly Hillsu u kojoj borave dok su u Los Angelesu. Kupili su i kuću u New Orleansu te dvorce u Francuskoj i Italiji.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
15:36 23.08.2011.

Čim prodaju vilu, odmah sele ŠerBREdžiji na Brijune!

PI
pin
01:13 24.08.2011.

A zašto ne bi kupili Brijune? Tamo će im svi rado doći u goste, Predsjednik, Rade...i dat će bome pedeset, šezdeset hiljada za razminiravanje, bit će para...ehej!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije