Paklene vrućine

Angelina je cijelo ljeto provela u zimskoj odjeći, prijatelji otkrili razlog

Foto: PA/Pixsell
1/3
29.08.2017.
u 15:26

Glumica je izgubila mnogo kilograma i često je kritiziraju zbog toga i zato je cijelo ljeto nosila džempere i majice dugih rukava kako nitko ne bi vidio njene mršave ruke.

Angelina Jolie ovo je ljeto koristila samo svoju zimsku odjeću.

Iako su temperature bile paklene, glumica se u javnosti uvijek pojavljivala u džemperima i majicama dugih rukava. 

Njoj bliski prijatelji otkrivaju kako glumica tako želi izbjeći komentare na račun svoga izgleda. Naime, otkako je počela brakorazvodna parnica između nje i Brada Pitta, glumica je izgubila mnogo kilograma i izgleda anoreksično pa zato nosi duge rukave i tijekom ljeta kako se ne bi vidjele njene mršave ruke. 

Komentara 10

DU
Deleted user
18:44 29.08.2017.

Relativno. "Izgubila je puno kilograma", znači imala je 41, a sada ima npr. 37. što je 4 kg. Za nju je to mnogo, ali zato, ja u cugu smažem lubenicu od 7 kila.

ŽE
željenoKorisničkoIme
16:42 29.08.2017.

Izgleda ko smrt!!!!

ST
Stipan
20:00 29.08.2017.

Poludila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije