Brad zabrinut

Angelina Jolie kolabirala?

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA - Brad Pitt and Angelina Jolie arrives on the red carpet at the 84th Academy Awards at the Hollywood and Highlands Center in the Hollywood section of Los Angele
BIG PICTURE/Pixsell
12.04.2013.
u 13:44

Glumica je navodno pala u nesvijest zbog iscrpljujućeg životnog tempa. Uz humanitarni rad, majka je šestero djece.

Angelina Jolie navodno je kolabirala od previše rada. Brad Pitt našao je suprugu u nesvijesti na podu kupaonice, dok su boravili u DR Kongo. Prema pisanju National Enquirera, Angelini je pružena liječnička pomoć, a Pitt joj je rekao da će je njezin humanitarni angažman ubiti te da bi trebala usporiti.

U posljednje vrijeme, Jolie se potpuno posvetila svojoj humanitarnoj misiji u Africi. - Angelina je tako mršava i blijeda da su neki od izbjeglica u boljoj formi od nje, izjavio je izvor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije