Lijepa aktivistica

Angelina Jolie na sastanku kod turskog predsjednika

'U.N. refugee agency\'s (UNHCR) special envoy, actress Angelina Jolie meets Turkish President Abdullah Gul in Ankara September 14, 2012. REUTERS/Ayhan Arfat/Presidential Palace Press Office/Handout (T
'HANDOUT'
15.09.2012.
u 21:02

Predsjedniku Turske Abdullahu Gülomu prenijela je zahvale izbjeglica što im je dao sklonište u svojoj zemlji

Angelina Jolie nastavlja putovanje po Turskoj kamo je došla kao ambasadorica UN-a kako bi razgovarala o problemima koji muče sve veći broj sirijskih izbjeglica koje su tamo našle smještaj.

Glumica se u Ankari susrela i s predsjednikom Turske Abdullahom Gülom i prenijela mu zahvale izbjeglica što im je dao sklonište u svojoj zemlji. Na sastanak je došla bez šminke, u decentnom svilenom kaftanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije