Nije za javnost

Angelina Jolie napisala priču o mami Marcheline Bertrand

angelina
Pixsell
01.01.2012.
u 14:19

Glumica je počela zapisivati svoja prisjećanja na mamu nedugo nakon njene smrti prije pet godina

Otkako joj je prije pet godina preminula mama, Angelina Jolie počela je zapisivati sjećanja i priče koje je vežu uz mamu Marcheline Bertrand.

– Zapisivala sam naše zgode i sve što me podsjeća na nju. Pretvorila sam to u priču i čvrsto odlučila kako s tim nikada neću izaći u javnost. Tako komuniciram s njom i to je samo moje – izjavila je glumica. Redateljica filma "U zemlji krvi i meda" trenutno je najviše okupirana promocijom i premijerama filma u kojem glavne uloge igraju Goran Kostić i Zana Marjanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije