Prsten je na ruci

Angelina Jolie s Bradom Pittom vjenčala se u tajnosti?

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA - Brad Pitt and Angelina Jolie arrives on the red carpet at the 84th Academy Awards at the Hollywood and Highlands Center in the Hollywood section of Los Angele
BIG PICTURE/Pixsell
26.03.2013.
u 19:11

Na putu u humanitarni posjet Kongu i Ruandi hollywoodska glumica novim je prstenom potaknula šuškanja da je u braku. Tabloidi nagađaju da su vezu ozakonili još na Božić. Brak, priznali su oboje, žele zbog svojih šestero djece

Najiščekivanije vjenčanje, ono Angeline Jolie i Brada Pitta, čini se, dogodilo se bez medijske pompe. Naime, glumica je ulovljena u zrakoplovnoj luci u Los Angelesu sa zlatnim prstenom na prstenjaku lijeve ruke.

Budući da na tom prstu uvijek nosi prepoznatljivi dijamantni prsten dizajnera Roberta Procopa, odmah su krenula šuškanja da se par vjenčao tajno. Tajanstveni prsten na glumičinoj ruci snimljen je prije nego se uputila u humanitarni posjet Kongu i Ruandi. Tamo će posjetiti djecu i žene žrtve seksualnog nasilja. Brad i djeca nisu otišli s njom.

Brojni tabloidi tvrde da se par vjenčao još na Božić. Naime, tada se okupila cijela njihova obitelj, a za čuvanje njihovih šestero djece angažirano je 12 dadilja.

Par nikada nije potvrdio kada će se vjenčati, ali je, nakon što je primijećen glumičin zaručnički prsten, njihov glasnogovornik rekao da će ipak svoju vezu ozakoniti jer to žele njihova djeca. O novom prstenu još se nisu oglasili ni Brad ni Angelina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije