Rame za plakanje

Angelina Jolie spašava vezu Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis

johnny depp
pixsell
18.01.2012.
u 19:15

Glumica je nazvala prijatelja čim je čula za njegove ljubavne jade s Vanessom Paradis, s kojom je u vezi 14 godina

Angelina Jolie ponudila je svoje rame za plakanje prijatelju Johnnyju Deppu čija je 14-godišnja veza s Vanessom Paradis u krizi. Kada je čula da Depp razmišlja o prekidu s Vanessom s kojom ima i dvoje djece, Jolie mu je odmah savjetovala da se pokuša pomiriti.

– Zvala ga je Angelina i puno prijatelja glumaca savjetujući mu da se pomiri s Vanessom, no čini se da ovaj put nema pomoći njegovoj vezi – otkrio je za Now Magazin Deppov suradnik te dodao kako njihova veze tone sve dublje u krizu. Johnny je navodno već bio kod odvjetnika pokušavajući doznati koliko će ga  razlaz od Vanesse. – Iako je savršen glumac, ne može skriti koliko ga boli ovo s Vanessom – rekao je Deppov prijatelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije