Nije rekla ni ocu

Angelina Jolie šutjela o mastektomiji i pred Voightom

jon voight
pixsell
15.05.2013.
u 09:52

Glumac ne zamjera Angelini što je krila da će se podvrgnuti mastektomiji. Divi se svojoj kćeri.

Angelina Jolie oduševila je svijet kada je hrabro i otvoreno priznala da se podvrgla mastektomiji kako ne bi dobila rak dojke. Da je sve držala u svom najužem krugu, dovoljno govori i činjenica da je njezin otac Jon Voight za sve doznao putem interneta, kao i ostatak svijeta. Voight i Angelina imali su poprilično buran odnos, no otkako su se prije dvije godine pomirili, dosta su bliski.

Glumac se iznenadio kada je pročitao New York Times i shvatio što je Angelina napravila, pogotovo stoga što ju je dan prije objave vijesti vidio. – Riječi ne mogu opisati koliko volim svoju kćer i divim joj se. Doznao sam dan poslije objave vijesti. Bio sam iznenađen kao bilo tko drugi, ali i duboko dirnut načinom na koji se sa svime nosila. Ona je izvanredna osoba – izjavio je ponosni otac za New York Daily News.

Glumica je prije nekoliko mjeseci doznala da nosi rizični gen BRCA1 te se odlučila na radikalan potez na vrijeme. Jon ne zamjera kćeri što mu nije rekla da ide na operaciju. – Potpuno je razumijem. Razgovarali smo kad sam sve doznao, sve mi je objasnila i educirala me, znam o čemu se radi – izjavio je Voight. Osim oca, koji joj je velika podrška, podršku je Angelini dala i svekrva Jane Pitt. – Jako smo ponosni na Angie, znači puno ovoj obitelji i našoj unučadi. Volimo je – rekla je Jane za People.

>>Angelina Jolie: Odstranila sam obje dojke zbog rizičnog gena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije