Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"sumnjive" lokne

Angelina Jolie za dodjelu Oscara kopirala frizuru Kate Middleton?

angelina (1)
Foto: Pixsell
1/3
29.02.2012.
u 21:30

Modni znalci primijetili su da je voluminozna frizura s loknama koju je 36-godišnje Jolie odabrala za glamurozan događaj vrlo slična onoj koju nosi Kate i koja je postala njen zaštitni znak.

Nakon izbačene desne noge, na red za komentiranje došla je frizura Angeline Jolie s dodjele Oscara koju je prelijepa glumica navodno kopirala od britanske vojvotkinje Kate Middleton.

Modni znalci primijetili su da je voluminozna frizura s loknama koju je 36-godišnja Jolie odabrala za glamurozan događaj vrlo slična onoj koju nosi Kate i koja je postala njen zaštitni znak. Čak su i Angelinin razdjeljak i kestenjasti pramenovi podsjećali na kosu vojvotkinje od Cambridgea.

Osim s Kateinim, Angelinin izgled na Oscarima mnogi su usporedili i s izgledom Jennifer Aniston na dodjeli Zlatnih globusa prije dvije godine. Naime, Jennifer je tada nosila vrlo sličnu crnu haljinu s visokim prorezom u kakvoj je Jolie zasjala u nedjelju.

 

 

 

Komentara 7

LI
liliZG
11:46 01.03.2012.

prije će biti da je ova frizura Angien zaštitni znak , nego obrnuto.....................

NE
nepoznatinetko
11:51 01.03.2012.

Onda i ja kopiram Kate, i to već 15 godina, a nisam ni znala. Ili onda Kate kopira mene, ako je ona tad imala nešto drugo na glavi? Kakva čast, kopira me princeza, a preko nje i Angie. Idem se onesvijestiti.

MI
mimi1
22:57 29.02.2012.

Joj, stvarno ste smiješni. Ta Kate je nitko i ništa i da nema novinara, ostala bi nezapažena, odnosno, u sjeni svoje sestre gdje joj je i mjesto. A sad još da Angelina Jolie kopira njenu \"frizuru\". Što je previše-previše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije