Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 10 godina

Anja Alavanja Viljevac o iskustvu s lopovima: Ispred mene, oči u oči, dva lika s fantomkom na glavi

Foto: Instagram
1/6
03.03.2023.
u 07:45

Naime, Anja Alavanja Viljevac objavila je status o tome kako je prije deset godina doživjela traumatično iskustvo. Nakon jednog izlaska vidjela je dva drska kradljivca kako u garaži koju je dijelila sa susjedom pokušavaju ukrasti njegov BMW.

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac (40) objavila je fotografiju na kojoj je u garaži, a priznala je da ju je to podsjetilo na jedan neugodan doživljaj. Naime, Anja je nakon jednog izlaska vidjela dva drska kradljivca kako u garaži koju je dijelila sa susjedom pokušavaju ukrasti njegov BMW. 

– Ove fotografije podsjetile su me na jedan jako neugodan događaj otprije 10 i više godina. Vraćala sam se iz izlaska, u četvrtak, oko 3 ujutro (da, tad se imalo gdje). Ulazila sam u zajedničku garažu koja je imala vrata na daljinski. Uđem ja, pale se automatski svjetla u garaži, vrata se iza mene spuštaju, a ispred mene, oči u oči, dva lika s fantomkom na glavi, ordiniraju oko susjedovog BMW-a. Gledaju oni mene, gledam ja njih. Tražim daljinski od garaže, sekunde teku kao sati dok se vrata napokon ne dignu i beeeežanija… Auto spašen, trauma zarađena. Ma da, danas vjerujem da sam ja neugodnije iznenadila njih nego oni mene – priznala je Anja. 

 

Anju je javnost upoznala u prvom hrvatskom reality showu “Story Supernova”, u kojem je Nova TV tražila voditelje. Osim na Novoj, gledatelji su je mogli gledati i na Fight Channelu, HRT-u i CMC-u gdje je vodila top ljestvice, talk show CMC Caffe i emisiju "Točno u podne". Poslije se neko vrijeme vratila na Novu TV gdje je vodila emisiju "Zdravlje na kvadrat". Za posao na televiziji kaže da zna biti stresan i kaotičan pa je tijekom godina razvila rituale koji je opuštaju od stresa, a to su pilates, odlazak frizeru i povremeni izlasci.  Osim u voditeljskom i uredničkom poslu, u ljeto 2009. godine okušala se i u glumi. U Jelsi na otoku Hvaru snimila je svoju prvu filmsku ulogu u “Lavandermanu”. Riječ je o ekranizaciji stripa. 

Godine 2011. udala se za 15 godina starijeg glazbenika Željka Romca. On i Anja u tajnosti su se vjenčali na Mauricijusu, a u braku su dobili dva sina, Jakova i Ivora. Početkom rujna 2021. rekla je "da" ekonomistu i nogometnom treneru Vedranu Viljevcu s kojim je iste godine dobila i sina Dana. 

Inače, voditeljica je ljubiteljica putovanja, a na posljednje se uputila sama sa suprugom Vedranom Viljevcem i to "preko bare". Prve dane 2023. godine tako je provela u istraživanju New Yorka, a ona i suprug posjetili su popularne destinacije u ovom gradu, a kako to često radi, Anja je nakon povratka opisala na Instagramu sveukupni dojam.

"Malo dojmova iz NYC ako netko misli preko bare uskoro…Da vjerujemo u znakove, pobjegli bi iz aviona. U Helsinkiju, prije polijetanja preko Atlantika, rekli su nam da kasnimo jer popravljaju hidrauliku na avionu. Tako da smo propustili NBA tekmu i NY Knickse, ali bar smo stigli… Ono što me svaki put iznenadi u Americi jest njihova susretljivost i ljubaznost. Svi se ponašaju kao da su odmalena sanjali baš o poslu carinika/prodavača karata na Broadwayu/službenika u Subwayu. Ono što me ovaj put neugodno iznenadilo jesu cijene koje su otišle u nebo (kava 6, pivo 11, pizza 25-30 dolara). I moj savjet, uz dobru organizaciju, četiri puna dana su idealka, jer tamo vas noge tjeraju da budete na cesti do zadnjeg atoma snage. A grad koji ne spava stvarno iscrpi, jer ne znate što biste prije gledali; arhitekturu, ljude, aute, izloge, muzeje… ali New York nikad ne razočara, samo očara", napisala je voditeljica uz kompilaciju fotografija i videa iz magičnog grada.
A dok je još bila u Americi, pratiteljima je ispričala i zanimljivu anegdotu iz jednog restorana.

"Jedan od mnogobrojnih rooftopova…Ulazimo moj muž i ja u zgradu gdje je klub. Na ulazu redar, tamnoputi Amerikanac koji me zaustavi, poželi dobrodošlicu i kaže mi da zna tko sam, da me gledao na TV-u. Uvjerena da blefira, nasmijem se i nastavim dalje. Kaže on: 'Wait, I’tell you your name, you are Angie Alavangie.' Kasnije sam povezala da je jedna od cura koje su bile maloprije pokraj njega vjerojatno naša, i da me prepoznala…Uglavnom, pouka priče, i po bijelom svijetu pazite što radite, budite časni i dostojanstveni. Ne ogovarajte na hrvatskom i pazite s kim se smucate. Druga pouka; malo nas je, al' nas ima. Treća, nisam globalno poznata", uz brojne emotikone nasmijanih lica objavila je na Instagramu. Pohvalila se i kako je na Broadwayu srela poznatog glumca  Jessea Tylera Fergusona iz popularne humoristične serije "Moderna obitelj".

Otkrila je kako su tamo svakodnevno propješačili i po 17 km, a da nadoknade gubitak kalorija, degustirali su njujorške pizze, hamburgere i hot dogove. 

VIDEO Thompson i Danijela dobili su crkveno poništenje braka, a s Grašom je u vezi bila 24 godine

Komentara 3

AN
AntePortas9
08:43 03.03.2023.

Jadni dečki. Sigurno su se prepali.

PO
poluvodič
08:44 03.03.2023.

Es moja Angie, najbitnije je udati se za dobrostojećeg muškarca. To je poanta članka.

SA
sani1
08:21 03.03.2023.

Vijest dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije