VEČERNJAKOV IZBOR

Tko je najljepša sportašica Olimpijskih igara u Parizu? Glasujte u anketi!

Foto: Instagram
1/27
28.07.2024.
u 16:03

Biranje najatraktivnijih predstavnika ukupno 205 svjetskih država postalo je svojevrsna tradicija među pratiteljima Olimpijskih igara, a ista praksa provodi se i ove godine. Francuska će u sljedećih nešto više od dva tjedna ugostiti brojne ljepotice, od kojih najistaknutije donosimo u nastavku. Pritom nudimo mogućnost da i vi dodijelite svoj glas najvećoj ljepotici.

Olimpijske igre najveća su sportska priredba na svijetu. U Parizu će se otprilike 10.500 sportaša i sportašica natjecati za medalje, a Hrvatsku će predstavljati 58 sportaša i 15 sportašica u 15 sportova. Međutim, osim uobičajenog takmičenja sportaša na sportskim borilištima, u francuskoj prijestolnici vodi se još jedno 'natjecanje'.

Riječ je o onome za najljepšu sportašicu. Biranje najatraktivnijih predstavnika ukupno 205 svjetskih država postalo je svojevrsna tradicija među pratiteljima Olimpijskih igara, a ista praksa provodi se i ove godine. Francuska će u sljedećih nešto više od dva tjedna ugostiti brojne ljepotice, od kojih najistaknutije donosimo u nastavku. Pritom nudimo mogućnost da i vi dodijelite svoj glas najvećoj ljepotici.

GALERIJA: ANKETA Ovo su najzgodnije sportašice na Olimpijskim igrama

 
1/27

Mnogi svjetski mediji proglasili su članicu njemačke štafete Alicu Schmidt (25) za najseksi sportašicu na Igrama. Atraktivna plavuša nastup u Parizu izborila je trčeći mješovit štafetu 4X400 na natjecanju na Bahamima. Na Instagramu je prati preko 5 milijuna ljudi, a uz to obnaša ulogu ambasadorice brenda Hugo Boss.

Britanska zvijezda Molly Cauldery (24) natječe se u skoku s motkom i favorit je za osvajanje zlatne medalje. Vlasnica britanskog rekorda i sedmog najvišeg skoka među ženama svih vremena redovito na Instagramu objavljuje vruće fotografije u kupaćim kostimima i haljinama.

Poljska sprinterica Natalia Kaczmarek (26) u svom rezimeu već ima zlatnu i srebrnu medalju s posljednjih Olimpijskih igara u Tokiju. Nakon ceremonije otvaranja njezin broj pratitelja na Instagramu već je počeo rasti, a na ovoj društvenoj mreži redovito objavljuje o svom sportskom putovanju.

VEZANI ČLANCI:

 

Kanađanka Alysha Newman (30) u Parizu će pokušati podići letvicu. Naime, riječ je o dvostrukoj olimpijskoj skakačici s motkom, peterostrukoj sveameričkoj i osvajačici zlatnog odličja na Igrama Commonwealtha. Kad ne skače s motkom, Newman uživa u modelingu, jogi, vodenim sportovima i filmskim večerima.

'Vjenčana za igru' piše u opisu Instagram profila nizozemske sprinterice Lieke Klaver (25), koja je svojoj zemlji osigurala čak sedam medalja na raznim natjecanjima kroz karijeru. Ova 25-godišnjakinja ranije je priznala da je nositi se s pozorornosti na društvenim mrežama najteži zadatak nekog profesionalnog sportaša. 

Ruska plivačica Yuliya Efimova (32) u Pariz dolazi oboružana besprijekornim izgledom, nevjerojatnom vještinom i odanom bazom fanova. Efimova se može pohvaliti da je postala prva žena koja je tri puta pobijedila na 200 metara prsno na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima, a u karijeri je osvojila čak 109 medalja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93)

Paragvajka Luana Alonso (20) svoj je olimpijski debi imala u Tokiju, a u Parizu će osim svog talenta pokazati i novu tetovažu olimpijskih krugova, koju njezinih preko 300 tisuća obožavatelja već može vidjeti na Instagramu. Prema napisima medija Alonso se plivanjem počela baviti kao 11-godišnjakinja te se ubrzo uspela do najveće razine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

Još jedna skakačica s motkom je američka rekorderka Sandi Morris (32). Na posljednjim Olimpijskim igrama doživjela je veliku nesreću tako što je prilikom zaleta motkom zapela za kutiju i pritom ozlijedila kuk. Zbog toga je bila primorana odustati od natjecanja, a u Francuskoj će joj najveću podršku pružati suprug, trostruki olimpijac Tyrone Smith.

Hrvatsku će u ženskoj teniskoj konkurenciji predstavljati lijepa Osječanka Donna Vekić (28), koja u Pariz stiže na krilima plasmana u polufinale Wimbledona. Za nadati se da Donna može replicirati svoj uspjeh iz Londona, a u tome će joj pomoći velika podrška hrvatskih sportaša i ljudi u domovini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 1

KI
KikirikiMiki
21:02 28.07.2024.

treba nadodati Olivia Dunne , ona je broj 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije