U NJEGOVOM STILU

Antivakserica napala frontmena kultnog regionalnog benda, on je brutalno spustio

Zoran Kostić Cane
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
21.08.2021.
u 16:20

- Ako je ipak potreban test, onda od te slobode nema ništa! Je li tako, Cane? A što se testa tiče, ovo je test za sve. Ponekad se pitam kako bi se danas ponašali članovi benda EKV - pitala je Caneta gospođa

Društvenim mrežama širi se konverzacija s Facebook stranice popularne srpske grupe Paribrejkers. Naime, frontmen beogradskih rockera Zoran Kostić Cane pozvao je fanove na njihov koncert, a ispod ga je prozvala jedna antivakserica.

- Ako je ipak potreban test, onda od te slobode nema ništa! Je li tako, Cane? A što se testa tiče, ovo je test za sve. Ponekad se pitam kako bi se danas ponašali članovi benda EKV. Nekako ne mogu zamisliti da se Milan i Magi pretvaraju da su ludi za svime što se događa u svijetu, ovim hororom i totalitarizmom. Bi li podigli glas i pokazali slobodarski duh? Nikada nećemo saznati. Kad smo mladi svi smo ludi, ali nekako se s vremenom ono među nogama počne smanjivati. Tko god to ima u zrelim godinama, kralj je. Uz sve te maske, maske zapravo žestoko padaju. Zato me baš zanima postoje li uvjeti ili ne? Ako postoji, pozdrav zdravo i to je to . napisala je Canetu nezadovoljna žena protiv cjepiva i dobila kratak i jasan odgovor.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Kakve gluposti pišete", bio je odgovor Partibrejkersa koji je nasmijao njihove fanove. 

"Kakva su oni gospoda", "Ma neka joj je rekao", "Umirem od smijeha, kraljevski" - samo su neke od reakcija ljudi.

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Apsalar
Apsalar
17:47 21.08.2021.

A na drugom članku zašto nemamo dobre odnose s njima. Izmeđuostalog i jer nas vi iritirate divljenjem prema svemu od tamo.

MA
MaksovMesar
16:54 21.08.2021.

Već nekoliko dana nema vijesti o super seksi baki nedi ukraden...😁😁😁😁

Avatar GeniKameni
GeniKameni
02:07 22.08.2021.

Ah, strasno joj je taj Cane spustio! Ja bih rekao... Cane je ostao bez teksta! Kapa dolje i naklon "antivaxerici"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije