Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga u centru grada

Asim Ugljen moli pratitelje za pomoć: 'Užasno je nategnuto, ali moram probati. Nalazniku nudim i nagradu'

Prijatelji i kolege oprostili se od legendarnog glumca Žarka Potočnjaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
29.12.2022.
u 16:19

- Prekjučer sam izgubio kožne rukavice, negdje na potezu između Zagrebačkog kazališta lutaka i Šenoine ulice, išli smo preko Tomislavca. Rukavice su mini i sumnjam da će ikome biti dobre, ali ja sam sentimentalno vezan uz njih - napisao je u objavi glumac Asim Ugljen.

Glumac Asim Ugljen (39) na svom je Facebook profilu zamolio pratitelje za pomoć. Naime, Asim je prije dva dana izgubio rukavice za koje je sentimentalno vezan pa je u potragu odučio krenuti i sa svojim pratiteljima. Nalazniku je obećao i nagradu.  "Užasno je nategnuto, ali da pokušam.Prekjučer su izgubljene crne Boss (namjerno pišem marku, jerbo imaju logo na sebi) kožne rukavice, negdje na potezu između Zagrebačkog kazališta lutaka i Šenoine ulice, išli smo preko Tomislavca. Rukavice su mini i sumnjam da će ikome biti dobre, ali ja sam sentimentalno vezan uz njih (long story), pa ako možete proshareati, bio bih zahvalan. Nalazniku nagrada, ofkors", napisao je Asim u objavi. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Ispod objave javili su mu se neki od pratitelja i savjetovali da svoju objavu stavi i u određene Facebook grupe kako bi doprijela do što većeg broja ljudi. Inače, Asima je publika zavoljela zbog njegovih uloga u serijama kao što su 'Kud puklo da puklo' i 'Na granici'. Iza njega su brojne filmske uloge, a okušao se i na kazališnim daskama te u sinkronizaciji animiranih filmova. Nedavno je dobio svoju rubriku u emisiji 'Stanje nacije' koju vodi i uređuje Zoran Šprajc, a o tom angažmanu ranije je govorio za Večernji list

– Zoran je došao kod mene po mačku, sjeli smo i zapričali se, nekako došli do "Stanja nacije". Rekao je da ima jedno slobodno mjesto i nekako sam se našao u ekipi. Tako da je to bilo bez puno razmišljanja, volim kako Zoran to hrabro radi, a s obzirom na to da sam i sam sklon satiri, nije bilo razbijanja glave oko te odluke – ispričao nam je nedavno Asim, koji sam osmišljava svoj dio u emisiji i na humoristični način komentira aktualne događaje.

Foto: Privatna arhiva

– Imam potpunu slobodu u osmišljavanju onoga što taj tjedan radim, najčešće se ponedjeljkom kao ekipa dogovorimo što bi bila zgodna tema za EPP blok, pa se onda bacim na posao, i tu počinje moj autorski rad, od kostima, teksta, glume, kadriranja, svega. Dogovorimo što bismo i ja to realiziram. Moram priznati da je jako ugodno raditi tako jer mi je Zoran stvarno dao puno povjerenje i odriješene ruke, puno mu hvala na tome – kaže Ugljen, koji je zadovoljan reakcijama gledatelja.

– Moram priznati da su reakcije bolje negoli sam mislio da će biti, ugodno sam iznenađen, pa mislim da radimo dobar posao. Čak se i tati svidjelo, a on me rijetko gleda. Mislim da uvijek može luđe, posebno jer je ovo lik koji po potrebi glumi druge likove. Prodavač iz prve, druge i treće reklame potpuno su različiti tipovi i karakteri, tako da mislim s najluđe tek slijedi – ispričao nam je glumac, koji je nedavno počeo voditi i podcast "Ljuta POPezija" u kojem poznate osobe jedu ljute papričice, a onda recitiraju poznate pop hitove domaće glazbe. Gosti su mu dosad bili Domagoj Jakopović Ribafish, Tarik Filipović, Miran Kurspahić i drugi.
 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 21

LJ
Ljudeman
16:43 29.12.2022.

Stanje nacije vodi Zoran Jovanović Šprajc, suvoditelj Asim Ugljen, gosti Tarik Filipivić i Miran Kurspahić. O kojoj naciji je riječ?

LA
lajh1985
17:14 29.12.2022.

A ne pise kakva je nagrada? Znaci potapse te po ramenu i da 10 kuna i aj bok :)

DU
Deleted user
17:06 29.12.2022.

Izgubio kožnate rukavice (a ne kožne) i to je povod članku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije