Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio o svemu

Baby Lasagna o glasovima žirija u finalu: 'Bio sam iznenađen, ali ne uvrijeđen'

Malmo: Baby Lasagna nakon nastupa u finalu Eurosonga i osvojenog drugog mjesta dolazi u svoj hotel
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/15
14.05.2024.
u 08:47

Marko je nastupio s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" te se plasirao na visoko drugo mjesto, a nakon toga je dočekao i povratak kući te doček obožavatelja u Zagrebu. Nakon svega progovorio je o cijelom iskustvu.

Ovogodišnja Eurovizija je završena, a Hrvatska je na njoj ostvarila povijesni uspjeh za koji je zaslužan naš predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28). Marko je nastupio s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" te se plasirao na visoko drugo mjesto, a nakon toga je dočekao i povratak kući te doček obožavatelja u Zagrebu. Dan nakon toga Purišić je u intervjuu za RTL Direkt otkrio neke detalje natjecanja te kao se osjeća. Marko je kazao da se počeo odmarati od svega. Otkrio je i da nije očekivao ovako veliki doček.

– Bilo me strah da će biti jako malo ljudi, da ćemo se čak osramotiti, da će biti 500 ljudi koji čekaju tramvaj. Mislio sam da će biti neugodno. Na kraju je bilo neopisivo, nisam to očekivao – istaknuo je te dodao da nije znao koliko ga Hrvati obožavaju.

– Novinari su me pitali znam li što je u Hrvatskoj i govorili da je ludnica. Da je ludo, kao da igra Hrvatska, ali nisam to mogao doživjeti – kazao je. Voditeljica Mojmira Pastorčić pitala ga je i o emocija koje su ga svladale na dočeku u Zagrebu.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

Malmo: Baby Lasagna nakon nastupa u finalu Eurosonga i osvojenog drugog mjesta dolazi u svoj hotel
1/113

– Osjećam da su mi pune emocije, držao sam se skulirano, fokusirao na nastupe. Kad sam vidio ljude, podršku, rekao sam si: "Pusti van." Popustio sam i nisam više mogao trpjeti i zaplakao sam – rekao je te dodao da prije šest mjeseci nije mogao zamisliti da će biti slušaniji od Taylor Swift. Dodao je i da nije znao kako će publika u dvorani reagirati na njegov poziv na ples. 

– Prvi put smo isprobali okrenuti leđima kameri, na probama narukvice nisu bile upaljene i nismo vidjeli koliko ih je bilo. Tek kasnije su ih upalili i kad smo se okrenuli, rekli smo: "Što je ovo?" – otkrio je te dodao da je veću tremu imao u polufinalu nego u finalu te da su puno vježbali. Prokomentirao je i vruću temu ove godine, a to su glasovi žirija. 

– Nismo dobivali 12-ice. Iznenađen, ali ne uvrijeđen. Kad stanem na loptu, možda nije afinitet žirija žešća glazba i jednostavnije pjevačke linije. Možda je do toga – rekao je te dodao da ne misli da je žiri davao najviše bodova Švicarskoj kako ne bi pobijedio Izrael. Baby Lasagna kazao je i da trebamo uživati u visokom rezultatu, a ne ne se ljutiti na Švicarsku.

– Mislim da bismo trebali uživati u ovom visokom rezultatu i mislim da je publika rekla svoje, tako da se ne trebamo baš previše brinuti tko ima pehar doma – Nemo ili ja – istaknuo je te dodao da je znao da će Nemo pobijediti te da priprema album i mnoge koncerte u Hrvatskoj i u Europi. 

VIDEO Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji

 

Komentara 1

Avatar unsub
unsub
09:13 14.05.2024.

HRT je sretan da ne mora ništa organizirati, vjeruj mi. Boga su molili da ne pobjediš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije