otkazao koncert

Baby Lasagna novom objavom zabrinuo obožavatelje: 'Moram vas obavijestiti da neću moći nastupiti'

Foto: Elizabeta Ružić
1/14
18.09.2024.
u 17:25

Marko je otkrio da mora odgoditi jedan nastup. Baby Lasagna se obratio španjolskim obožavateljima na Instagramu.

Naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (29) nakon što je osvojio drugo mjesto na Euroviziji u Švedskoj nastavio je raditi na svojim novim pjesmama i albumu, a paralelno s time i nastupa. Ovih dana Marko je imao čak nekoliko nastupa, a krajem prošloga je održao tri koncerta na zagrebačkoj Šalati. Vrijeme ga nije poslužilo, a bez obzira na hladnoću, Umažanin je zabavljao sve koji su došli te ispunio sva očekivanja, a i više od njih. Marko je potom nastupio u Ljubljani, a sada je javio na društvenim mrežama i objavom zabrinuo svoje brojne obožavatelje. Naime, Marko je otkrio da mora odgoditi jedan nastup. Baby Lasagna se obratio španjolskim obožavateljima i poručio: 

- Nažalost moram vas obavijestiti da neću moći nastupiti na Brava Madrid festivalu 2024. godine. Imam jaku prehladu zbog koje ne mogu putovati i nastupati. Nadam se da ćemo se vidjeti iduće godine u Barceloni i Madridu u sklopu moje "Meow Back" turneje. Hvala vam", poručio je Marko. 

Foto: Instagram screenshot

GALERIJA Hladnoća njegovim fanovima ne može ništa! Baby Lasagna rasturio na Šalati

1/18

Podsjetimo, Marko je prije prvog koncerta na Šalati istaknuo da će se on svakako održati bez obzira na vremenske prilike.

- Uzmite kabanice, a s kišom će biti i bolji koncert. Sigurno će biti jedan od najboljih koncerata na kojima su bili. Kad sam vidio da će padati kiša baš ta tri dana kad nastupam na Šalati htio sam se pojesti, ali sam onda shvatio da su neki od najboljih koncerata održani po kiši, rekao je Baby Lasagna tada. Tijekom ovih koncerata imao je brojne goste, a koncerti na Šalati produkcijski su se razlikovali od dosadašnjih Markovih nastupa širom Europe. 

Marko je prije toga nastupio u Poljskoj, točnije Wroclawu i Varšavi, a nakon nastupa pokazao kakva je atmosfera bila na koncertima. Na Instagramu je objavio nastupe s tih koncerata. Pokazao je kako je poljska publika reagirala na njegovu novu pjesmu Biggie Boom Boom. "Wroclaw. Što je ovo bilo? Hvala vam na najboljoj atmosferi ikada. Ovo nećemo zaboraviti", napisao je Marko, a zatim objavio video iz Varšave."Poljska, moje srce ide vama", dodao je.

Dodajmo i da Marko ima puno najavljenih koncerata diljem Europe, a eurovizijska publika mu se istinski raduje. 

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije