MARKO PURIŠIĆ

Baby Lasagna rasplakao se na koncertu u Poljskoj, a ovo je razlog

Baby Lasagna nastupio u Šibeniku
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/12
05.09.2024.
u 17:25

Ovo me rasplakalo, Stipe je uginuo. Ne, ozbiljno, Stipe, naš voljeni mačak je uginuo nedavno. Kada sam ovo vidio, jednostavno me rasplakalo, rekao je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna

Baby Lasagna, naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, trenutačno je na turneji u Poljskoj, gdje je održao koncerte u Varšavi i Wroclavu. Na jednom od tih koncerata bilo je posebno emotivno. Naime, netko je Marku bacio plišanu dok je publika vikala "Marko, Marko". On je zatim otkrio kako je uginuo njegov voljeni mačak Stipe. 

- Ovo me rasplakalo, Stipe je uginuo. Ne, ozbiljno, Stipe, naš voljeni mačak je uginuo nedavno. Kada sam ovo vidio, jednostavno me rasplakalo, rekao je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna. 

 

@ann_aaaa_12 credits of the video:Facebook Group World of Baby Lasagna May Stipe rest in peace😔🖤 #babylasagna #stipe ♬ original sound - Anna Baby Lasagna’s version 𓃠

 

Podsjetimo, mačak Stipe bio je glavni junak slikovnice 'Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo' koja je prevedena i na engleski jezik. U slikovnici je ispričana avantura zvana 'Rim Tim Tagi Dim' kroz perspektivu mačka Stipe i to od nastanka pa do odlaska na Eurosong. 

GALERIJA: Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja
 

Baby Lasagna nastupio u Šibeniku
1/20

Stipe je nadahnuće Baby Lasagni u pisanju njegove hit pjesme i neodoljiva podrška uz mace Gertrudu i Branku. Svaka mačka, kao i Stipe, oblikovani su u slikovnici prema stvarnim karakteristikama, a najmlađi kroz njih uče o podršci, ustrajnosti i zajedništvu.

- Bio sam često u bendovima, ali nikad nismo radili nešto posebno od mercha ili općenito nešto takvo kao što je slikovnica. Posebno sam uzbuđen, jer je ovo slikovnica koja opisuje priče i događaje Elizabetinih i mojih mačaka, nešto poput jedenja puža ili tuče s kaučem. Jako sam uzbuđen da to predstavljamo javnosti, jer ovo su stvarne priče i vjerujem da će biti nešto zaista posebno, kazao je Marko na promociji slikovnice. 

VEZANI ČLANCI: 

Autor teksta, kao i ilustracija je Igor Jurilj, ilustrator i novinar koji se umjetnički potpisuje kao Yellow Yuri, koji je oblikovao priču o velikom prijateljstvu mačka Stipe i Baby Lasagne. 

Mačak Stipe pojavio se i u spotu za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', a bio je poseban jer je rođen kao jednooki mačak. Marko je i ranije govorio koliko voli svoje mačke i koliko su mu nedostajale tijekom boravka u Švedskoj. 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba Bora Đorđević

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije