NIJE IM JASNA PORUKA

Baby Lasagna zabrinuo je fanove novom objavom: Što se događa Marko? Jesi li u redu?

Zadar: Koncert Baby Lasagne na Forumu
Foto: PIXSELL
1/14
24.08.2024.
u 13:42

Pratiteljima nije bilo jasno o čemu je riječ i napisali su kako ih je zabrinuo ovom objavom

Baby Lasagna novom objavom na Instagramu je malo zabrinuo svoje obožavatelje kada je na svom profilu objavio crnu pozadinu i samo napisao; #biggieboomboom". Pratiteljima nije bilo jasno o čemu je riječ i napisali su kako ih je zabrinuo ovom objavom.
- Je li sve u redu, što se događa Marko? Što ovo znači? Jesi li u redu Marko?" bila su neka od pitanja u komentarima. Drugi dio obožavatelja shvatio je kako se radi o najavi njegove pjesme koju će objaviti 30. kolovoza, baš uoči svoja tri rasprodana koncerta na Šalati. 

Uskoro ga očekuju i tri rasprodana koncerta na Šalati i to 12., 13. i 14. rujna. Ulaznice za prvi koncert rasprodane su u rekordnom roku, što je iznenadilo Baby Lasagnu.  "Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno", otkrio je Marko u nevjerici tada. Slično se ponovilo i s prodajom ulaznica za ostala dva koncerta. Tri koncerta rasprodao je u manje od 12 sati te istaknuo svoju zahvalu i nevjericu. Sva tri showa su rasprodana u jednom danu. Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da vas sve vidim", napisao je tada uz vizual na svom Instagramu.

 

 

VEZANI ČLANCI

S pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" Marko nas je predstavio na ovogodišnjoj Euroviziji na kojoj je bio drugi, a pjesma je brzo postala hit diljem Europe. Nakon što je upao na globalne top liste Spotifya i iTunesa, Baby Lasagna ušao je i na britansku top listu singlova. Ovaj nevjerojatni uspjeh našeg glazbenika dosad je u povijesti uspio napraviti još samo jedan naš izvođač. Naime, još davne 1959. godine legendarni Ivo Robić došao je na 23. mjesto britanske top liste s pjesmom "Morgen". 

Osim što je obožavatelje iznenadio ovom neobičnom najavom novog singla, jučer ih je iznenadio i promjenom imidža. Na Instagram storyju objavio je svoju novu frizuru i pokazao kako je kosu obojao u rozu boju. Podsjetimo, Baby Lasagna pravog imena Marko Purišić predstavljao je Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji gdje je s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" osvojio drugo mjesto. 

GALERIJA Evo kako se Jelena Rozga mijenjala tijekom karijere

Zadar: Koncert Baby Lasagne na Forumu
1/17

Komentara 1

NO
NokiNole
16:16 24.08.2024.

Kakav je tebi propuh u glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije