U PRIPIJENOJ HALJINI

Imala je 108 kg, utapala se u alkoholu, pa je skinula 45 kg i promijenila život. Ovako slavna pjevačica danas izgleda

Foto: Instagram
1/9
24.08.2024.
u 09:00

Jessica je izgubila 45 kilograma, a na novim fotkama izgleda bolje nego na početku karijere. Ovaj put pozirala je u pripijenoj crnoj haljini s rupama i čizmama iznad koljena te je tako naglasila svoju zavidnu figuru. Kombinaciju je upotpunila s nekoliko komada upečatljivog nakita.

Nakon Christine Aguilere, još jedna velika zvijezda 2000-tih iznenadila je izgledom. Riječ je o Jessici Simpson. Jessica je izgubila 45 kilograma, a na novim fotkama izgleda bolje nego na početku karijere. Ovaj put pozirala je u pripijenoj crnoj haljini s rupama i čizmama iznad koljena te je tako naglasila svoju zavidnu figuru. Kombinaciju je upotpunila s nekoliko komada upečatljivog nakita.
Jessica svakim danom izgleda sve mršavije i potpuno se promijenila. Jednom prilikom priznala je da je izgubila čak 45 kilograma, a čini se da na toj brojki nije stala iako kasnije nije komentirala svoju težinu.  Mnogi pratitelji zabrinuti su zbog izgleda pjevačice za koju tvrde da pretjeruje s dijetama.  

 

Izvori bliski pjevačici komentirali su za Radar Online da je nastavila mršavjeti, unatoč tome što je već izgubila 45 kilograma."Odjeća visi s nje, a obrazi su joj upali. Više ni ne nalikuje na sebe. Jessica ima prirodne obline. Čini se da nije zdravo za nju da bude tako mršava", rekao je izvor. Naime, pjevačica je tijekom posljednjih godina viđena u nekoliko izdanja, a šokirala je svojim transformacijama. Jessica je izgubila oko 50 kilograma nakon rođenja trećeg djeteta, ali čini se da je u posljednje vrijeme još više smršavjela. Pratitelji su se zabrinuli jer se glazbenica ranije borila s ovisnošću o alkoholu i tabletama za koje tvrdi da ih je prestala konzumirati prije četiri godine. O svemu je pisala i u svojim memoarima 'Open Book' gdje je dodala i kako se intenzivno počela baviti i tjelovježbom te da je tada promijenila prehranu.

VEZANI ČLANCI:

Pjevačica je 2021. godine na Instagramu objavila fotografiju iz vremena najteže ovisnosti o alkoholu i napisala da izgleda neprepoznatljivo.  Simpson kaže kako slika točno opisuje trenutak iz 2017. kada je odlučila prestati piti. "Morala sam prestati piti alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulirali u jednom smjeru i iskreno, bila sam premorena. Htjela sam preuzeti ulogu vođe razbiti te cikluse u životu kako bih krenula naprijed, a da ne žalim zbog nekog svog izbora." Naglasila je da je morala prihvatiti poraz i bol. "Alkohol nije bilo problem, ja sam bila problem. Nisam voljela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem." 

FOTO Vidina Ivana priznala je da se podvrgnula estetskim zahvatima, a ovako je izgledala prije udaje

1/25

Podsjetimo, Simpson je o svojim problemima s alkoholizmom i problemima s težinom progovorila u autobiografskoj knjizi "Open Book".  Njezini problemi s težinom započeli su tijekom treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma. Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima osmogodišnju kći Maxwell i sedmogodišnjeg sina Acea. – Imam divnog supruga. Stalno je oko djece i vrijeme provodi igrajući se s njima. Stvarno je divan otac. Zbog njega želim ostati zauvijek mlada – istaknula je svojedobno glumica i otkrila da je suvišne kilograme skinula prije svega zbog zdravlja, ali i kako bi još dugo ostala privlačna svome partneru.

GALERIJA Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao

1/21

Komentara 1

Avatar Orao
Orao
10:13 24.08.2024.

Kvasna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije