ponosno se nasmijala

Bahra iz 'Ljubav je na selu' drastično promijenila izgled! Oduševila novim osmijehom

Foto: Screenshot RTL
1/10
12.07.2021.
u 13:50

Stomatologinja je zadovoljna kako je Bahra izdržala svu proceduru, ali i da slijedi izrada zaštitne udlage koju će na nositi po noći.

Osmijeh kojim je Bahra Zahirović u showu 'Ljubav na selu' šarmirala farmera Valtera, a kasnije Marijana, ali i gledatelje, dobio je potpuno novo ruho.  Naime, zahvaljujući stručnim stomatolozima Bahra je dobila nove zube.

"Kad mi je napomenula zubarka sad ćemo morati ove zube lijepiti, zacementirati i malo zbrusiti ako je negdje kod ugriza malo više, ali to je normalno, ne možeš ti znati dok ne isprobaš sve u ugrizu. I oni su to malo finišali. Kroz glavu mi je prolazilo 'hvala ti,  Bože samo da sve dobro uspije, neka budem nova Bahra, neka sve završi u najboljem redu'. Zato sam tu došla da sve izdržim. Evo čula sam pohvale da sam bila hrabra, a to sam prihvatila od prvog straha koji mi je bio prisutan. Normalno, nikome nije ugodno, pogotovo te bušilice, brusilice i tako dalje, ali sve sam prihvatila", istaknula je Bahra za RTL Exkluziv.

Foto: Screenshot RTL

Stomatologinja je zadovoljna kako je Bahra izdržala svu proceduru, ali i da slijedi izrada zaštitne udlage koju će na nositi po noći.

"Evo svi su moji zubi na broju, sretna sam. Jako sam zadovoljna i ne mogu odoljeti kako se osjećam ugodno i sretno. To mi je sad u savršenstvu emotivno. Jako sam dugo čekala za taj osmijeh!", komentirala je još Bahra. 

VIDEO>> Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Komentara 4

PE
perodjetlic52
17:09 12.07.2021.

Zar nema neke pametnije teme od pretresanja života jedne babe.

ZS
zspanco
15:12 12.07.2021.

Ni prije ni sada, ovi plastičnjaci se prepoznaju iz aviona.

SA
sanikol
14:17 12.07.2021.

Može promijeniti sve ali mozak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije