Želi u politiku

Ben Affleck razmišlja o kandidaturi za američkog senatora

Affleck, Garner
Pixsell
21.12.2012.
u 11:37

– Moja je supruga divna, bolji je čovjek od mene. Zbog naše djece i općenito zbog obitelji odrekla se svojih snova. Stalno je s djecom jer ne želi da ih netko drugi odgaja – kazao je.

Ben Affleck želio bi se baviti politikom. 40-godišnja zvijezda filma "Argo" u budućnosti se želi kandidirati za američkog senatora. Glumac, otac troje mališana, u emisiji "Face the nation" kanala CBS rekao je:

– Poštujem politiku ove zemlje i jako me zanima. Ne kažem da ću se sutra natjecati za Senat, ali ću priznati da me to jako zanima – kazao je glumac koji je već osam godina u braku s glumicom Jennifer Garner. U skladnom braku dvoje glumaca dobilo je troje djece – sedmogodišnju Violet, trogodišnju Seraphinu i osmomjesečnog Samuela. Zbog njih je Jennifer žrtvovala svoju glumačku karijeru.

– Moja je supruga divna, bolji je čovjek od mene. Zbog naše djece i općenito zbog obitelji odrekla se svojih snova. Primjerice, Jennifer jako voli putovati, no ni to više ne radi. Stalno je s djecom jer ne želi da ih netko drugi odgaja – kazao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije