slučajna romansa

Benicio del Toro postao tata, Kimberly Stewart rodila mu kćer

benicio del toro
Foto: pixsell
1/3
22.08.2011.
u 10:04

Kći Roda Stewarta rodila je danas u Los Angelesu. Djevojčica koja je Beniciju prvo dijete još nije dobila ime. Par je imao kratku romansu na snimanju filma "Wolfman"

Najveći boem u Hollywoodu Benicio del Toro danas je prvi put u 44. godini postao tata. Glumica i manekenka, 34-godišnja Kimberly Stewart, s kojom je glumac imao kratku aferu na snimanju filma "Wolfman", rodila je u Los Angelesu zdravu djevojčicu koja još nije dobila ime.

Kimberly je kći pjevača Roda Stewarta koji nije bio oduševljen kad je čuo da Benicio i Kimberly ne planiraju zajedničku budućnost. Benicio je naglasio da njegova podrška trudnoj Kimberly neće izostati i da će se brinuti za dijete, no neće biti u vezi. Slavni tata Rod sa suprugom Penny Lancaster bio je u bolnici dok je Kimberly rađala prvo dijete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije