hvali se na instagramu

Beyonce opet oduševila svojom savršenom linijom

Beyonce
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
12.06.2015.
u 09:27

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, a koje otkrivaju njezinu besprijekornu liniju

Nakon što je nedavno otkrila što je tajna njezina savršenog izgleda, Beyonce se ne prestaje hvaliti svojom besprijekornom linijom.

Na Instagramu je tako objavila dvije fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, za što je zaradila stotine tisuća lajkova.

Pjevačica je, naime, priznala kako je do ovakve linije došla uz pomoć veganske dijete od 22 dana koju je držala u nekoliko ciklusa.

>> Bunt na društvenim mrežama: Beyonce neprimjerenim ponašanjem razbjesnila obožavatelje

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:16 12.06.2015.

I ova je plavuša.

AN
anonimus00
12:51 12.06.2015.

koga briga za njenu liniju?dajte neke pametnije stvari objavljujte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije