Na tulumu kod sestre

Beyonce se napila: Izvijala se s bocom šampanjca u ruci

beyonce
Foto: tumblr
1/10
15.02.2014.
u 17:50

Beyonce je u posljednje vrijeme nešto razularenija. Pjevačica je sve iznenadila iznimno seksipilnom izvedbom singla 'Drunk in Love' na nedavnoj dodjeli Grammyja...


Beyonce je u posljednje vrijeme nešto razularenija. Pjevačica je sve iznenadila iznimno seksipilnom izvedbom singla 'Drunk in Love' na nedavnoj dodjeli Grammyja, a čini se da je tim putem odlučila nastaviti. Na svom je Tumblru objavila niz fotografija s tuluma koji je priredila njezina sestra Solange. Beyonce je plesala kao da je nitko ne vidi - sa bocom šampanjca u ruci.

Izvijala se i sretno pokazivala svoju vitku liniju u minijaturnoj suknji i topiću. Otkako je smršavila, Beyonce pršti samopouzdanjem. Zgodna pjevačica očito je malo više popila pa se opustila. Iako obično tulumari u društvu supruga Jay-Z-ja, ovog puta nije bio nigdje na vidiku.

Foto: tumblr

>>Pogledajte poklon vrijedan 14 tisuća kuna koji je pjevačica dobila za Valentinovo

Ključne riječi

Komentara 3

AR
Army
19:44 16.02.2014.

ova perika joj je jedna od najlosijih. A to sto se napila? Sto je tu cudno? Pa uvijek je ili pijana ili "high". Vi to ne znate?

DE
denihr
08:17 13.05.2014.

ništa prirodno na njoj

Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:38 15.02.2014.

bolje joj stoji tamnoplava kosa, nego ova platinasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije