JANE SEYMOUR

Bila je Bondova djevojka i 'Žena vrač', sada ima 73 godine i liniju i kilažu kakvu je imala kao 17-godišnjakinja

Foto: reuters
1/6
26.08.2024.
u 08:00

Osjećam se kao da ima 17 godina jer sam u istoj formi kao i prije 50 godina. Vježbam pilates i redovita šetam uz plažu i hranim se zdravo. Nikada nisam bila na dijeti niti planiram biti. Trudim se u svemu biti umjerena i to savršeno funkcionira - izjavila je glumica

Glumicu Jane Seymour (73) publika najbolje pamti kao Bondovu djevojke u nastavku 'Živi i pusti umrijeti' te kao doktoricu Quinn u seriji ''Dr. Quinn, žena vrač''. Te dvije uloge obilježile su njezinu karijeru, a ova glumica i danas plijeni pažnju svojim izgledom i rijetki bi povjerovali kako je u osmom desetljeću života. Prije nekoliko godina je otkrila koja je tajna njezine mladolikosti i fit izgleda. 

- Osjećam se kao da ima 17 godina jer sam u istoj formi kao i prije 50 godina. Vježbam pilates i redovita šetam uz plažu i hranim se zdravo. Nikada nisam bila na dijeti niti planiram biti. Trudim se u svemu biti umjerena i to savršeno funkcionira - izjavila je glumica koja je nakon četiri propala braka pronašla sreću uz Johna Zambettija, a prije njega je ljubila redatelja Davida Greena. Za njih je bio fatalan susret nakon što se 38 godina nisu vidjeli ni čuli. Taj susret odigrao se nakon što je Jane saznala da je suprug James Keach vara sa zajedničkom poznanicom, a u isto to vrijeme i David je shvatio da je njegov dugogodišnji brak gotov. 

- Slučajno smo se sreli, shvatili da smo oboje slobodni i zajedno smo od tog trenutka. Srećom, nisam uopće morala izlaziti na spojeve, ispričala je glumica kako su počeli svoju vezu, koja na kraju nije dugo potrajala. Jane se već godinama drži svojih rituala koji podrazumijevaju ujutro šalicu kave i tijekom dana samo jedan obrok. - Obično ustanem, trčim uz plažu  i onda zaboravim jesti do podneva.  Ako kasnije ogladnim, pojedem malo tamne čokolade i popijem čašu vina, to je obrok, zar ne? Mislim da je najvažnije osjećati se dobro u svojoj koži. Ja sada imam isto kilograma koliko sam imala kad sam pohađala baletnu školu, sa 17 godina - otkrila je Jane nedavno.  

GALERIJA Evo kako se Jelena Rozga mijenjala kroz karijeru

1/17

U jednom je intervju rekla kako je  zbog svoje djece ostala prijateljica sa svojim trećim i četvrtim mužem, kao i s njima bliskim osobama. "Uspjeli smo zadržati dobre dijelove naših odnosa. Ne sviđa mi se kako su ti moji brakovi završili, ali među nama je postojala i velika ljubav i djeca koja će nas zauvijek povezivati", izjavila je glumica. 

U veljači 2018. pozirala je za Playboy po treći put, postavši sa 67 godina najstarija žena koja se fotografirala za taj časopis. U intervjuu za Playboy, Seymour je otkrila da je nakratko prestala glumiti nakon što ju je početkom 1970-ih seksualno uznemiravao  filmski producent čiji identitet nije htjela otkriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije