'Čvarci su mi privlačni'

'Bila sam divlja u mladosti'! Višnja je i danas mladenačkog duha, no na večeri će poštovati tradiciju

Foto: RTL
1/3
13.09.2024.
u 15:30

Zadnji dan ovotjedne 'Večere za 5' zatvara simpatična umirovljenica Višnja Smetiško, a što nas sve očekuje, doznajte u nastavku teksta

Umirovljenica Višnja Smetiško ugostit će ekipu 'Večere za 5' posljednjeg dana zagorskog tjedna. Vedra je, vesela i druželjubiva, a slobodno vrijeme provodi u odlascima na kavu, druženjima, brizi za kokoši. vinograd i vrt. Ljubiteljica je zagorske kuhinje, a na sudjelovanje su je nagovorila djeca i unuci - za koje najradije kuha.

"Vesela sam, vedra, bila sam divlja u mladosti, kolovođa sam. Vozim motor, traktor... Nekad sam tvrdoglava. U 'Večeru za 5' me prijavila prijateljica, a nagovorila su me djeca", otkrila je o sebi večerašnja domaćica, a potom se bacila na pripravu večere.

Višnja je svoju večeru odlučila spraviti od zanimljivih sastojaka - purice, jaja, domaćeg sira, krumpira, svinjske masti, mlinaca i čvaraka. "Veselim se purici i mlincima, ali čvarci mi zvuče jako fino", otkrila je Mateja. "Čvarci su mi privlačni, volim čvarke, zanima me gdje će biti uvršteni", zaključila je, pak, Viktorija. 

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte u ponedjeljak od 17.50 sati na RTL-u ili odmah na platformi Voyo.

 

VIDEO: Ni kiša ga nije zaustavila! Pogledajte kakav spektakl je napravio Baby Lasagna na Šalati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije