ŽIVOT NA VAGI

Večeras netko napušta show, a Mateo će se spojiti s osobom koja izgubi svog para

Foto: RTL
1/4
13.09.2024.
u 14:35

Treba spomenuti da crni tim, Larisa i Tomislav imaju rastući kilogram koji nisu iskoristili i sada on nosi dva kilograma prednosti, a pobijedili su i u velikom izazovu te dobili tri kilograma prednosti na vaganju tako da kao da imaju imunitet jer će na današnjem vaganju, kao i na prošlom, jedna osoba napustiti show i nastaviti 'Život na vagi', ali kod kuće.

Završio je drugi ciklus u 'Životu na vagi', a posebno su bili zabrinuti kandidati koji su bili bez svojih partnera. Crvena linija odlučuje o tome tko danas napušta show, što znači da će iz para koji ima najslabiji rezultat napustiti osoba koja bude imala slabiji rezultat.

„Mislim da je crvena linija lakša zato što sam sebe eliminiraš ako imaš loš rezultat. Ovako ti je teško, svi smo se lijepo povezali pa ti je teško odabrati koga izbaciti“, komentirala je Maja. Marija je bila jako nervozna jer se bliži vaganje, ali ipak se nada da će sve biti dobro, a Samanta se trudila ostati dobro raspoložena iako se jako iscrpila u prošlom ciklusu. „Uvijek sam pozitivna i mislim da smo svi svjesni koliko smo dali u tom tjednu. Primjerice, i da ispadnemo, dali smo najbolje što smo u tom trenutku mogli“, rekla je. Alina je potpuno ozdravila, može ponovno vježbati s ekipom, a i prošla joj je gnojna angina tako da ponovno kreće jako. „Nemam sreće, ali možda i imam, možda je čak i bolje da sam sve moguće preživjela u prva dva tjedna pa ću onda nastaviti zdrava, vesela, vedra i aktivna“, zaključila je.

Treba spomenuti da crni tim, Larisa i Tomislav imaju rastući kilogram koji nisu iskoristili i sada on nosi dva kilograma prednosti, a pobijedili su i u velikom izazovu te dobili tri kilograma prednosti na vaganju tako da kao da imaju imunitet jer će na današnjem vaganju, kao i na prošlom, jedna osoba napustiti show i nastaviti 'Život na vagi', ali kod kuće. No kad napuste show, kandidati nastavljaju svoju borbu uz svu podršku RTL-a; od teretane, nutricionistice do svih suplemenata!

VIDEO Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

Što je toliko pogodilo Edu da se zapitao u kakvom to društvu živimo - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u ili već danas na platformi Voyo!

VIDEO Herojski čin Bon Jovija: Prišao je ženi koja je stajala na rubu mosta i pružio joj ruku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije