Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meryem uzerli

Biste li je prepoznali? Legendarna Hurem iz 'Sulejmana Veličanstvenog' pojavila se na crvenom tepihu

Foto: Meleah Loya/Press Association/PIXSELL
1/17
19.05.2024.
u 07:00

Hurem se na crvenom tepihu pojavila u glamuroznoj šarenoj haljini koja je sezala do poda. Kosu je skupila u niski rep te je nasmiješena pozirala ispred reflektora.

Da se trenutno održava Filmski festival u Cannesu poznata je vijest, a na crvenom tepihu i u gradu mogu se sresti brojna poznata lica. Jedno od njih jest i lice glumice Meryem Uzerli koju poznajemo kao Hurem iz hit-serije "Sulejman Veličanstveni". Hurem se na crvenom tepihu pojavila u glamuroznoj šarenoj haljini koja je sezala do poda. Kosu je skupila u niski rep te je nasmiješena pozirala ispred reflektora. Drugi dan se na festivalu također pojavila u haljini dostojnoj poznate turske sapunice. Kreaciju su krasili bijeli i crni biseri, a cijelu kombinaciju upotpunila je raskošnom ogrlicom.

Nemoguće je ne primijetiti kako se njezino lice promijenilo u odnosu na prije, a vidljive su najnoviji estetski zahvati koje ne može više sakriti, kao što su ubrizgavanje botoksa i podizanje jagodica.

Od snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" prošlo je 10 godina, a Meryem se u seriji nije dugo zadržala zbog privatnih psihičkih problema. Iza nje su zaruke s Brokerom Canom Atesom koje je raskinula jer ju je tjerao da pobaci, a danas živi sama sa svoje dvije kćeri Larom (8) i Lily Koi (2), te na Instagramu često dijeli događaje iz svog privatnog života. Tamo se glumica tijekom ljeta javila iz Dubrovnika. Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i video zapisa iz Dubrovnika, a u jednom od svojih Instagram Storyja otkrila je i da dobro zabavila na rođendanskoj proslavi poznatog turskog biznismena Mehmeta Koruturka. Lijepa glumica pozirala je i na balkonu hotela u kojem je odsjela dok se u pozadini vidi more, a brojne Hrvate oduševila je pjesmom koju je stavila uz fotografiju. Riječ je o pjesmi Crvene jabuke 'Malo ćemo da se kupamo' koja se očito svidjela turskoj zvijezdi koju na Instagramu prati više od sedam i pol milijuna korisnika.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

1/113

VIDEO Ravnatelj KBC-a Zagreb zahvalio Baby Lasagni na donaciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije