Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medeni mjesec

Bivša cura princa Harryja rekla 'da, uzimam' pa došla u Hrvatsku!

Foto: PA/News Syndication/PIXSELL
1/10
04.09.2019.
u 18:50

Neki od njezinih najpoznatijih hitova su pjesme 'Love Me Like You Do', 'Burn', 'On my mind', 'Beating heart'.

Još jedan slavni par na sami kraj ljeta stigao je na odmor u Hrvatsku i to na mnogima omiljeni otok Hvar.

Britanska pjevačica Ellie Goulding sa suprugom Casparom Joplingom nakon vjenčanja ovog vikenda stigla je u Hrvatsku na uživanje u medenom mjesecu. Prema pisanju portala Story.hr zaljubljeni novopečeni mladenci jučer su prošetali Hvarom, a pjevačica se nije odbila fotografirati s fanovima koji su ih primjetili.

Ellie je inače bivša djevojka princa Harryja, vojvode od Sussexa i suprug Meghan Markle.

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

- Ona i suprug nasmiješeni su šetali centrom Hvara. Djelovali su jako zaljubljeno, stalno su se pogledavali i držali za ruke. Ellie je jako ljubazna i pristupačna. Čestitale smo joj na vjenčanju, a ona nam je poželjela ugodan ostatak dana. Zatim se u društvu supruga uputila u hotel Palace Elizabeth - ispričala je obožavateljica za Story.

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Raskošna svadba pjevačice i Caspara održala se u New Yorku nakon dvije godine veze. Ellie je promijenila čak četiri vjenčanice, a neki od slavnih uzvanika bili su pjevač James Blunt, princeze Beatrice i Eugenie, glumac Orlando Bloom, njegova zaručnica Katy Perry te glumica i manekenka Sienna Miller.

Neki od njezinih najpoznatijih hitova su pjesme 'Love Me Like You Do', 'Burn', 'On my mind', 'Beating heart'. Pjesma 'Love Me Like You Do' pojavljuje se kao glavna pjesma jednog od nastavaka popularnog filma '50 nijansi sive'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije