Ludi obožavatelj

Bivša djevojka Brada Pitta: Pljuskali su me zbog njega

Brad Pitt
Pixsell
24.11.2011.
u 14:04

– Brad je prelijep, ima nevjerojatno tijelo. Viđali smo se dvije godine. Bio je mlad, sladak i zabavan – sa sjetom je kazala Sinitta.

Pop-pjevačica Sinitta, bivša djevojka Brada Pitta, otkrila je u jednoj emisiji da glumac ima savršeno tijelo. Par je bio u vezi dvije godine krajem osamdesetih, u vrijeme kad Brad još nije bio planetarno popularan.

– Brad je prelijep, ima  nevjerojatno tijelo. Viđali smo se dvije godine. Bio je mlad, sladak i zabavan – sa sjetom je kazala Sinitta.

Pjevačica je otkrila da je imala problema s njegovim obožavateljima nakon što su prekinuli.

– Nakon što smo prekinuli, jedan me njegov obožavatelj pljusnuo kada sam izlazila iz trgovine – rekla je Sinitta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije