sjećate li se nje?

Bivša kandidatkinja 'Big Brothera' preživjela je kliničku smrt, a nakon oporavka promijenila je broj telefona i nestala

Foto: RTL
1/3
28.08.2024.
u 10:30

Bila je poznata po sukobima u Big Brotheru, a situacija se nije promijenila ni kada je sudjelovala u Farmi u kojoj je bila i pjevačica Marina Perazić. Nju je čak skoro i fizički napala.

Zorica Marković široj javnosti poznata je po sudjelovanju u regionalnom 'Big Brotheru', no mnogi su zaboravili što je sve ova reality zvijezda bez srama radila na televiziji. Zorica, inače kavanska pjevačica koja zna tekstove čak 5000 pjesama napamet majka je dvoje djece. Sina je dobila u izvanbračnoj zajednici, a kći iz sadašnjeg. Neko vrijeme je živjela u Njemačkoj, te je tamo držala kavanu, no 1994. se vratila u Srbiju. Kako je upoznala supruga Simu ispričala je sustanarima iz Big Brother kuće. Kazala je kako su se mjesecima naganjali, te da mu je popustila tek nakon što ju je više puta pozvao na večeru. Rekla je kako u početku nisu baš bili stabilni pa se i odlučila na pobačaj kada je ostala trudna. Nakon vjenčanja doživjela je još jedan pobačaj, no ovaj puta spontani koji se dogodio nakon prometne nesreće. Bila je poznata po sukobima u Big Brotheru, a situacija se nije promijenila ni kada je sudjelovala u Farmi u kojoj je bila i pjevačica Marina Perazić. Nju je čak skoro i fizički napala. 

Zorica je nakon 'Big Brothera' osim u 'Farmi' bila i u drugim reality showovima, no u jednom trenutku povukla se iz javnosti i medija. Ona je, naime, preživjela kliničku smrt. - Bila sam izvan medija ne svojom voljom, imala sam zdravstvenih problema. Oporavila sam se, moji psi, moj vrt, fontana, biljke - to je moj raj i odmor, tako liječim živce - rekla je za Kurir

Taj medij prije nekoliko mjeseci je pisao kako je Marković u jednom trenutku samo nestala. Prije tri godine prodala je kuću i njeni susjedi nisu je vidjeli od 2020. godine, te nitko nije znao nikakve detalje o njoj niti što joj se dogodilo i zašto je napustila mjesto za koje je rekla da joj je pomoglo kada se borila sa zdravstvenim problemima

VEZANI ČLANCI:

"Ona je bila omiljena ovdje, baš u ovoj kućici su živjeli. Kao što i sami vidite, nije joj bilo lako. Ona i Sima su ovdje živjeli s njihovom kćeri i njezinim sinom iz prvog braka. Ovo je vikendica koju je ona naslijedila od bake, tu je dolazila ljeti. Više nisu mogli izdržati skup podstanarski život u Beogradu pa su se preselili ovdje. Malo su i uredili ovu kuću. Nisu imali ni kupaonicu, samo poljski WC. Pomalo su se bavili i uzgajanjem bilja, imali su i nešto životinja. Zašto je otišla odavde - nitko ne zna" kazao je jedan susjed. 
Zorica je promijenila i broj telefona pa ljudi koji su se prije s njom družili ne mogu do nje doći. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

"Zoki je ovdje odgovarao život. Svi su je jako lijepo prihvatili. Nije nam se ni na što žalila. Bila je ovdje sigurno više od pet, šest godina. Odjednom, čuli smo da je, u jeku korone prije tri godine, odlučila prodati ovu kuću i otići. Nikome ništa nije o tome govorila, niti se kome javila. Doslovno je nestala od tada i nitko ne zna gdje je sad i kako je. Kao da je u zemlju propala. Doslovno je nestala bez traga i glasa. Promijenila je i broj telefona. Sad ovdje viđamo jednog čovjeka koji je kupio kuću od nje, ali preko posrednika. Jednom nam je rekao da on nije imao nikakav kontakt s njom i da je nije ni vidio. Nadamo se samo da je živa i zdrava", izjavio je drugi susjed. Kasnije se doznalo da je tada otišla u Njemačku, ali sada opet živi u Srbiji.  

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije