Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blista

Bivša misica Ivana Mišura o braku s Goranom Vlaovićem i prinovi: Promijenilo se sve

Zagreb: Udruga P.I.N.K. Life organizirala blagdanski modni buvljak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
19.12.2021.
u 13:40

Bivša Miss Universe sudjelovala je na humanitarnom modnom buvljaku kojeg su u  u Gajevoj ulici organizirale dizajnerice Matija Vuica i Leonarda Lončar.

Bivša Miss Universe Ivana Mišura Vlaović zajedno s brojnim drugim poznatim damama sudjelovala je na humanitarnom modnom buvljaku kojeg su u  u Gajevoj ulici organizirale dizajnerice Matija Vuica i Leonarda Lončar kako bi prikupile novac za Udruzi Pink Life za liječenje oboljelih od malignih bolesti. Ivana je za ovaj buvljak donirala tri haljine iz svog ormara i drago joj je što je na ovakav način mogla sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji. Prije deset mjeseci Ivana i njezin suprug, bivši nogometaš Goran Vlaović dobili su malenu Vanu, a koliko joj se život promijenio otkako je postala mama Ivana je otkrila za Story.

- Promijenilo se sve, ali nabolje. Uvijek je bilo dobro, ali ovo je teško opisati riječima. Normalno da bude teško ponekad i ustati se i biti budna svaki put za nju i udovoljavati apsolutno svim željama. Ja sam osjetljivija majka, jer mi je to prvo dijete, i naravno da ću reagirati na svaki plač, ali mi svi kažu da pazim jer djecu znaju manipulirati. Nije svaki put da je tužna ili da je nešto smeta, ali da, definitivno se promijenio i prekrasan je život s djetetom - kaže.

Zbog titule misice često je prije sudjelovala na eventima, a sada više voli uživati u privatnosti svog doma i ona i suprug Goran ne vole se pojavljivati na javnim događajima tako često i jako su škrti na riječima kada odgovaraju o svom privatnom životu. Ivana i Goran bračne zavjete su izmijenili ovog kolovoza, a svojim gostima svadbeno slavlje su pripremili u jednom zagrebačkom hotelu i prvi ples su otplesali uz pjesmu Zdravka Čolića 'Ti si mi u krvi', koju je otpjevao Amir Kazić Leo.

VIDEO Marko Grubnić u društvu Momčila proslavio 40. rođendan 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije