Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Jelena Rozga otkrila novosti o svojoj bolesti: 'Štitnjaču apsolutno više nemam'

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/14
19.12.2021.
u 11:00

Rozga je već ranije priznala kako ima problema sa srcem i štitnjačom. Prije tri godine imala je epizodu, a kaže kako je nekoliko dana prije no što je potražila pomoć liječnika osjećala da nešto nije u redu.

Pjevačica Jelena Rozga (44) otkrila je kako se danas nosi sa svojim zdravstvenim problemima. Naime, ona je već ranije priznala kako ima problema sa srcem i štitnjačom.

– Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam – kazala je za RTL

Rozga je, inače, imala epizodu prije tri godine, a kaže kako je nekoliko dana prije no što je potražila pomoć liječnika osjećala da nešto nije u redu.  

– Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina bila mi je iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti – kazala je Jelena za Gloriju.hr. Naglasila je kako, uz problem sa srcem, ima i probleme sa štitnjačom, koje je otkrila 2006. 

– Budila sam se umorna, stalno sam osjećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam liječniku i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lijekove, nekad je teško tako živjeti, nekad lakše – priznala je. Na terapiji beta blokatorima zbog srca već je tri godine, a zbog posla često je izložena stresu i fizičkom naporu.  

– Najvažnije je da se što manje uzrujavam i to ne samo zbog srca, nego i zbog štitnjače. Nakon te epizode u siječnju 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom – zaključila je. 

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zgubider.
Zgubider.
15:04 19.12.2021.

Dobra je Jelena, radi žena pošteno svoj posao, nikad nikakvih skandala. Ušla je jednostavno u godine, a godine nose svoje…

RO
romobil
12:41 19.12.2021.

Biće da još nečega apsolutno nema...

Avatar Crorašar
Crorašar
12:12 19.12.2021.

Znači, nema više šmrkanja lajni i zalijevanja šampanjcem. Eh živote....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije