Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavile zajedno

Bivša Miss Hrvatske (42) proslavila rođendan u društvu prijateljica misica koje rijetko viđamo u javnosti

Foto: instagram
1/13
27.01.2022.
u 12:58

Ivana Delač fotografije s proslave pokazala je pratiteljima na Instagramu, a pokraj jedne od objava napisala je da je u najboljim godinama

Bivša Miss Universe Ivana Delač svoj je 42. rođendan proslavila u društvu prijateljica, također bivših hrvatskih misica Nine Slamić Gudeljević (37) i Ivane Mišure Vlaović (33). Bivše hrvatske misice dugo nismo vidjeli u javnosti. 

Delač je fotografije s proslave pokazala pratiteljima na Instagramu, a pokraj jedne od objava napisala je da je u najboljim godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac)

Inače, Ivana se nakon osvojene titule pojavila i na malim ekranima i to 2005. godine kada je na HRT-u bila dio sportske redakcije i emisije Studio F1 koja prati Svjetsko prvenstvo u formuli 1. Nakon toga uslijedio je angažman na radio Ciboni gdje je Ivana uređivala i vodila showbizz emisiju ''Celebrite''. Iza nje su brojni odrađeni projekti i voditeljski angažmani, a trenutačno je dio direkcije izbora Miss Universe Hrvatske, gdje radi kao direktorica odnosa s javnošću. Iza nje su i brojni voditeljski angažmani na modnim manifestacijama, a organizatorica je i modnog događanja ''Riječke stepenice''. 

Ivana Mišura u sretnom je braku s Goranom Vlaovićem (49) s kojim je prošle godine dobila kćerkicu Vanu, dok se Nina Slamić 2004. udala za poduzetnika Hrvoja Gudeljevića. Slamić s poduzetnikom ima troje djece, a danas je rijetko viđamo u javnosti. Kada se pojavi, uglavnom je u društvu svojih prijateljica misica. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije