Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri godine veze pred oltar

Bivša Miss Universe Mia Pojatina udala se u vjenčanici za koju je izdvojila 15 tisuća kuna

Foto: Instagram
1/11
12.09.2021.
u 10:42

Na romantičnoj lokaciji priredili su svadbeno slavlje na kojem im na samom početku atmosferu zagrijala violončelistica Ana Rucner sa svojim dečkom Markom Duvnjakom

Nakon tri godine veze bivša miss Universe Hrvatske Mia Pojatina udala se za Filipa Žaju ovog petka, a taj veliki dan u svom životu proslavili su u Zagrebu s još 240 uzvanika. Na romantičnoj lokaciji priredili su svadbeno slavlje na kojem im na samom početku atmosferu zagrijala violončelistica Ana Rucner sa svojim dečkom Markom Duvnjakom. Pred kamerama RTL-a mladenci su rekli kako je bilo dosta treme i uzbuđenja tog dana, ali sve se smirilo nakon što su izrekli sudbonosno da i nakon što je ceremonija završena.

Mia je blistala u predivnoj vjenčanici i rekla je kako je za nju izdvojila 15 tisuća kuna i zaljubila se u ovu vjenčanicu na prvi pogled. Mia je Miss Universe bila 2018. godine, a diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu i uz to što je na izboru za Miss Universe proglašena najljepšom, u finalu se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti.

Foto: Instagram

Među uzvanicima su bile brojne Mijine prijateljice iz svijeta mode među kojima i Kristina Bralo, za koju se pričalo da je bivša djevojka Davora Šukera. Kristina bi također uskoro mogla pred oltar jer se nedavno zaručila s dečkom Matejem Cvitanovićem bivšim misterom turizma.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: Nije me sramota zbog onog što radim

Ključne riječi

Komentara 3

AN
Anemija
11:40 12.09.2021.

Vjenčanica u kojoj je zakopčana do grla. Žali bože tolikih para.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
08:20 13.09.2021.

Bravo Mia, sretno

SA
sani1
13:23 12.09.2021.

Ko da je iz pojate izašla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije