Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečena majka

Bivša Miss Universe rodila djevojčicu, objavila fotografiju iz bolnice i otkrila koje je ime dala kćeri

Foto: Instagram
1/11
05.09.2022.
u 14:07

Da će postati majka Mia Žaja otkrila je u lipnju kada se pojavila na jednom eventu i pokazala tada već poveći trudnički trbuh. Za supruga Filipa udala se u rujnu prošle godine nakon tri godine veze.

Bivša Miss Universe Mia Pojatina (27), udana Žaja, svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila sretnu vijest. Mia je, naime, u jednom zagrebačkom rodilištu na svijet donijela djevojčicu, a prvim fotografijama svoje mezimice novopečena majka odmah se pohvalila na Instagramu. 

"Kako te volimo, Elina",napisala je uz Mia fotografiju djevojčice na društvenim mrežama i tako otkrila nesvakidašnje ime koje su ona i njezin suprug Filip Žaja nadjenuli kćeri. 

Foto: Instagram

Da će postati majka Mia je otkrila u lipnju kada se pojavila na jednom eventu i pokazala tada već poveći trudnički trbuh. Za supruga Filipa udala se u rujnu prošle godine nakon tri godine veze. Na romantičnoj lokaciji priredili su svadbeno slavlje na kojem im na samom početku atmosferu zagrijala violončelistica Ana Rucner sa svojim dečkom Markom Duvnjakom. S veselim mladencima slavilo je i 240 uzvanika.Među uzvanicima su bile brojne Mijine prijateljice iz svijeta mode među kojima i Kristina Bralo, za koju se pričalo da je bivša djevojka Davora Šukera.

Mia je blistala u predivnoj vjenčanici i rekla je kako je za nju izdvojila 15 tisuća kuna i zaljubila se u ovu vjenčanicu na prvi pogled. Mia je Miss Universe bila 2018. godine, a diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu i uz to što je na izboru za Miss Universe proglašena najljepšom, u finalu se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Žaja 💍 (@miazaja_)

VIDEO Anđa Marić: Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati

 

Ključne riječi

Komentara 2

DB
db123
21:09 06.09.2022.

mala hrvatica lijepo ime dopada mi se.

BA
Barba56
22:21 05.09.2022.

Dobro dosla Elina .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije