Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intrigantni par

Bivša najljepša tenisačica podijelila rijetke prizore svjetski poznatog partnera i djece

Trudno?u krili od javnosti: Anna Kournikova i Enrique Iglesias dobili blizance
Foto: ASLAN / BESTIMAGE
1/8
18.06.2024.
u 22:20

Anna i Enrique upoznali su se 2001. godine na snimanju spota za Iglesiasovu pjesmu 'Escape', u kojem je atraktivna Ruskinja bila glavna zvijezda. U prosincu 2017. na svijet su dočekali blizance Lucy i Nicholasa, a 2020. dobili su i treće dijete, kćerkicu Mary.

Bivša tenisačica Anna Kournikova (43) i latinoamerička glazbena superzvijezda Enrique Iglesias (49) zajedno su od 2002. godine, a ljubav uspješno skrivaju od očiju javnosti, na čemu i temelje dugovječnost svog odnosa. Ruskinja, koja se nakon teniske karijere bavila modelingom i glumom, rijetko objavljuje na društvenim mrežama, a kada to učini uglavnom je riječ o fotografijama partnera i njihove zajedničke djece. Sada se oglasila povodom Dana očeva.

Kournikova je na Instagramu objavila galeriju fotografija na kojima njezinih gotovo dva milijuna pratitelja mogu vidjeti rijetke prizore Iglesiasa u društvu malog sinčića Nicolasa te dvije kćerkice Lucy i Mary. U opisu fotografija stoji: - Sretan Dan očeva mom muškarcu i svim drugim očevima - napisala je Anna te stavila zaljubljeni emotikon i tri srca, na taj način iskazujući ponos svom sretnom obitelji. Na slikama Enrique i dječica poziraju za selfi, a na jednoj je pjevač izveo popularni 'duck face'.

Nova objava u manje od 24 sata skupila je preko 200 tisuća lajkova i mnoštvo komentara oduševljenih fanova poznatog para: - "Toliko si sretna što možeš sebe smatrati jedinom ženom koja Enriquea zove svojim muškarcem, a to vrijedi i za njega. Obožavam tvoju obitelj!", "Hvala Anna! Djeca su prekrasna, kao i vas dvoje. Uživajte u danu.", "Sretan Dan očeva jednom od najdivnijih muškaraca na svijetu! Ostanite sretni zauvijek, Anna!" - neke su od poruka pratitelja. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Anna i Enrique upoznali su se 2001. godine na snimanju spota za Iglesiasovu pjesmu 'Escape', u kojem je Anna bila glavna zvijezda. Kemija se mogla osjetiti kroz erotske kadrove atraktivnog dvojca, a svoju privlačnost ubrzo su konkretizirali zajedničkim pojavljivanjem na dodjeli MTV nagrada godinu dana kasnije. Glazbenik je tada izvodio svoju hit-pjesmu 'Hero', prilikom čega je razmjenjivao zaljubljene poglede s prelijepom plavušom. 

Od tada pa do danas par se ipak odlučio privatnost zadržati za sebe. U nekoliko navrata šuškalo se o zarukama, ali Kournikova i Iglesias se i dan danas smatraju vanbračnim partnerima. U prosincu 2017. na svijet su dočekali blizance Lucy i Nicholasa, a 2020. dobili su i treće dijete, kćerkicu Mary.

GALERIJA: Na svijet stigla i treća beba? Brat slavnog pjevača otkrio veliku tajnu

Trudno?u krili od javnosti: Anna Kournikova i Enrique Iglesias dobili blizance
1/8

Podsjetimo, sretnu vijest medijima je otkrio Iglesiasov brat Julio Iglesias Jr. Tijekom intervjua na čileanskom radiju Julio je na pitanje novinara kada će postati stric odgovorio: 'Ja već jesam stric'. Potom je voditelj provjerio mislili na dvoje djece koje već imaju ili na treće dijete o kojem se tek nedavno počelo nagađati.

- Je li se beba već rodila? - bio je uporan voditelj, a Julio je tek kratko odgovorio 'Da' ne želeći otkrivati više detalja. Na pitanje je li dječak ili djevojčica, odgovorio je: "To je tajna." Na kraju je zaključio: "Moj brat sad ima troje djece, jako je sretan", kazao je Julio.

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije