Na aparatima

Bivši suprug pokojne pjevačice Amy Winehouse bori se za život

blake
Pixsell
09.08.2012.
u 11:22

Sve je počelo prošloga petka kad je nakon duljeg odvikavanja od ovisnosti 30-godišnjak ponovno pokleknuo. Nakon noćnog provoda i opijanja u društvu prijatelja u svojem se stanu srušio i počeo gušiti.

Bivši suprug pokojne Amy Winehouse u komi je i na aparatima se bori za život. Nakon godina ovisnosti, konzumiranja alkohola i narkotika, nekoliko organa Blakea Fieldera Civila prestalo je raditi.

Sve je počelo prošloga petka kad je nakon duljeg odvikavanja od ovisnosti 30-godišnjak ponovno pokleknuo. Nakon noćnog provoda i opijanja u društvu prijatelja u svojem se stanu srušio i počeo gušiti. Onesviještenog ga je pronašla Ms Aspin, majka njegova petnaestomjesečnog sina. Bivši suprug pjevačice u bolnici je u Dewsburyju, a  liječnici su od njega polako počeli dizati ruke. 

– Molim se da preživi, ali već sam se pripremila na to da se više nikad neće probuditi – kazala je 34-godišnja djevojka Blakea Fieldera Civila. Prizor koji je vidjela, dok ga je onesviještenog podizala s poda, tvrdi, ne bi si ponovno željela priuštiti jer Blake je, kazali su djelatnici hitne pomoći, u snu progutao vlastiti jezik. Iako je s narkoticima "odradio" višegodišnji staž, na koncu mu je ipak presudio alkohol, jednako kao i njegovoj bivšoj supruzi Amy.

Pjevačica je prije nešto više od godinu dana preminula u dobi od 27 godina, a uzrok njezine smrti, pokazala je obdukcija, bilo je ispijanje velike količine alkohola. 

Komentara 3

TM
tesla moj ponos
22:39 09.08.2012.

Sad ništa ne vjerujem!

LI
liskovaca
08:44 10.08.2012.

zašto žaliti gnjidu koja se sama ubija? Ima puno više zbilja tužnih priča za objaviti a ne ovo!

OB
-obrisani-
12:27 10.08.2012.

Ko je taj lik i zakaj o njemu pišete? Koji je taj faktor u životu? Frajer je narkomaničana i što bi moža takvi trebali biti nekome primjer?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije