14. sezona

Bivši zaposlenik FBI-a, partijaner i vozač dizalice traže idealnu partnericu u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'

Foto: RTL
1/5
01.06.2021.
u 13:41

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera te različitih životnih iskustava večeras će otvoriti vrata svojih farmi, ispričati svoje želje i zanimljive ljubavne priče te raznježiti teškim ispovijestima.

Uzbudljiva 13. sezona završila je sinoć, a već večeras od 21 sat gledatelje očekuje predstavljanje čak 12 novih farmera koji će svoju srodnu dušu tražiti u idućoj, 14. sezoni omiljene emisije ''Ljubav je na selu'', pod voditeljskom palicom Anite Martinović. I ovog puta farmeri stižu iz živopisnih mjesta diljem Lijepe Naše, poput Metkovića, Velikog Trojstva, Ivanovca, Karlovca, Smokovljana, Jastrebarskog ili pak Milne na otoku Braču.

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera te različitih životnih iskustava večeras će otvoriti vrata svojih farmi, ispričati svoje želje i zanimljive ljubavne priče te raznježiti teškim ispovijestima, ali i otkriti da im je baš svima zajedničko to što su u emisiji konačno spremni pronaći svoju srodnu dušu. Gledateljima će se tako, između ostalog, predstaviti povratnik iz SAD-a koji je ondje živio gotovo 60 godina i radio za FBI, vozač dizalice, vodoinstalater, simpatični strojobravar i partijaner, farmer koji živi u selu od samo 30-ak stanovnika, ali i 24-godišnjak koji sam vodi svoje veliko imanje.

Tko su novi farmeri 14. sezone i što mogu ponuditi damama kako bi ih zaintrigirali da im pošalju ljubavno pismo, ne propustite doznati već večeras od 21 sat na RTL-u.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
17:38 01.06.2021.

wow , tajni agent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije